25 Aralık 2022 10:35 Güncelleme : 25 Aralık 2022 10:35

46 yaşındaki Burcu Esmersoy yeni imajıyla yaktı geçti! Gören asla yaşına inanamıyor 'bomba gibi olmuşsun'

46 yaşındaki Burcu Esmersoy yeni imajıyla yaktı geçti! Gören asla yaşına inanamıyor 'bomba gibi olmuşsun'

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un yeni imajı gündemde beğeni topladı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Burcu Esmersoy yeni imajıyla gündeme damga vururken, görenlerden de pek çok iltifat aldı. Güzel oyuncunun yeni imajı çok beğenildi.

Gündemde sık sık adından söz ettiren ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Sosyal medyada yakından takip edilen ünlüler arasında bulunan Burcu Esmersoy’un hemen hemen her paylaşımı da gündemde dikkatleri üzerine çekiyor. 46 yaşındaki ünlü sunucunun yeni imajı da gündem oldu. Ünlü sunucu yeni imajıyla takipçilerinden iltifat adlı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yeni imajı dikkat çekti

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında “Miss International” seçilen ve Türkiye’yi yurt dışında temsil eden ve daha sonra spikerliğe adım atan Burcu Esmersoy, gündemde sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Gündemde sosyal medyadan kazandığı ücretlerle adından sık sık söz ettiren Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Instagram hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü sunucu hemen hemen her paylaşımıyla gündeme damga vuruyor. Bu sefer de imajıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu, adeta iltifat yağmuruna tutuldu.

Yeni imajı dikkat çekti

Kahkül kestirdi

Yeni imajıyla gündemde ses getiren ünlü sunucu saçlarını kahkül kestirdi. Sarı saçları, fiziği ve güzelliğiyle beğeni toplayan Burcu Esmersoy son olarak imaj değişikliğine gitti ve gündemde de yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Kahkül kestiren ünlü sunucu sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı ve takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü sunucunun yeni imajı kısa süre içinde beğeni ve yorum aldı.

Güzelliği ve fit görünüşüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un sosyal medya reklam ücretine zam yaptığı da konuşuluyor. Ünlü sunucunun yeni yıl için belirlediği iddia edilen fiyat ağızları açık bıraktı. İddialara göre reklam için 100 bin TL talep eden Esmersoy, gün sayısına göre fiyatları 30 TL’den başlatıyor ve hikaye tanıtma bedelinin de 30 bin TL olduğu biliniyor. 

Kahkül kestirdi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış