20 Eylül 2022 14:30 Güncelleme : 20 Eylül 2022 14:30

5 dakikada poşetle duşa kabin temizleme yöntemi! Bilenler temizleyip üzerine kahve içecek

5 dakikada poşetle duşa kabin temizleme yöntemi! Bilenler temizleyip üzerine kahve içecek

Duşa kabin temizliğini artık gözünüzde büyütmeden önce bu yöntemi denemelisiniz. Herkesin evinde olan bu market poşetinin mucizevi etkisine inanamayacaksınız. Saatlerinizi harcamadan duşa kabininizi hızlı ve az malzemeyle temizleyebileceksiniz.

Duşa kabin temizliğinde zorlu lekeleri gidermek için elimizden geleni yaparız fakat çok sık oluşan bir durum olduğu için gözümüzde de oldukça büyür. Bu yöntemle birlikte duşa kabininizde bulunan kireç lekelerini ya da diğer zorlu lekeleriz kolay bir şekilde çıkarabileceksiniz. Bunun için hemen hemen her evde bulunan market poşetlerinden gerekiyor. İşte o etkili yöntem…

Duşa kabin temizliği

Duşa kabin temizliğine artık saatlerinizi harcamayacaksınız. Bu yöntemle birlikte kolay bir şekilde lekeleri çıkartabilirsiniz. Bunun için; 1 adet market poşeti, krem temizleyici ve uzun saplı süpürge gerekmektedir. Market poşetini uzun saplı süpürgenin içine geçirin ve kaymaması için güzelce bağlayın. Krem temizleyiciyi poşetin üzerine bir miktar dökün ve duşa kabin camlarınızı ıslatın. Poşet ile birlikte duşa kabininizi temizlemeye başlayabilirsiniz. Duşa kabinin tüm camlarına gelecek şekilde güzelce temizleyelim. Ardından camları güzel bir şekilde durulayalım. Daha sonra kurulama işlemi yapalım. Kısa sürede yapacağınız bu temizliğin etkisine inanamayacaksınız.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış