21 Aralık 2022 10:00 Güncelleme : 21 Aralık 2022 10:00

64 yaşındaki Banu Alkan'dan bebek itirafı! Yumurtalarını dondurtmuştu, 'yeni bir Afrodit doğabilir' diyerek duyurdu

64 yaşındaki Banu Alkan'dan bebek itirafı! Yumurtalarını dondurtmuştu, 'yeni bir Afrodit doğabilir' diyerek duyurdu

Gündemde sıkça açıklamalarıyla ve özel hayatıyla yerini alan Banu Alkan’dan bu sefer de bebek açıklaması geldi. Kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile evlenmek için gün sayan Banu Alkan, yumurtalarını dondurtmuş. Son olarak bebek açıklamasıyla gündemde dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir Kemal Yıldız ile birliktelik yaşayan Banu Alkan, şimdilerde evlenmek için gün sayıyor. Yumurtalıklarını dondurtan Afrodit bebek açıklamasıyla gündemde ses getirdi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Banu Alkan’dan özel açıklamalar

Açıklamalarıyla ve özel hayatıyla gündemde sık sık adından söz ettiren Banu Alkan, bir ödül gecesinde boy gösterdi. Bir süredir kendisinden 16 yaş küçük olan sevgilisi Kemal Yıldız ile aşk yaşayan Afrodit, evlilik hazırlığına başladı. Yumurtalıklarını dondurduğunu ve bebek sahibi olmak istediğini söyleyen Banu Alkan, gündemde de yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Banu Alkan, hemen hemen her paylaşımıyla gündemi derinden sallarken, şimdi de bebek açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Banu Alkan’dan özel açıklamalar

Bebek açıklaması geldi

Açıklamalarında kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Banu Alkan; “Çiçekler büyük aşkım Kemal Yıldız’dan. Nikah tarihimiz belli, Haziran’da. Ben zaten ona çiçeğim. Yumurtalarımı dondurttuğum için her an çocuk yapabiliri. 17 sene oldu. Yeni bir Afrodit doğabilir” ifadelerini kullandı. Açıklamalarıyla gündemde yerini alan Banu Alkan, Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunuculuğunda ekranlara gelen programa telefonla bağlanan Banu Alkan, yumurtalıklarını dondurttuğunu doğruladı. Kendisinin birkaç tane yumurtası olduğunu ve evlilik teklifi aldığını açıkladı.

Kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile geçtiğimiz ekim ayında yan yana gelen çift, samimi davranışlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Nişanlısı Kemal Yıldız’ın omuzuna yatan Alkan; “Yüzyılın aşkını yaşıyoruz” diyerek bir kez daha Kemal Yıldız’a olan aşkını ilan etti. Açıklamalarıyla gündemde sık sık yerini alan Banu Alkan, sosyal medya hesabında da sevgilisi Kemal Yıldız ile ara ara paylaşım yapmaya devam ediyor. Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan çiftin haziran ayında nikah masasına oturması bekleniyor. 

Bebek açıklaması geldi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış