23 Haziran 2022 22:04 Güncelleme : 23 Haziran 2022 22:04

A101 30 Haziran'da Kurbanlık Bile Satacak! İşte Herkesi Kapısında Kuyruk Edecek İndirimli Katalog

A101 30 Haziran'da Kurbanlık Bile Satacak! İşte Herkesi Kapısında Kuyruk Edecek İndirimli Katalog

A101 30 Haziran aktüel ürünlerinin bulunduğu kataloğunu yayınladı. Birbirinden uygun fiyatlı ürünlerin bulunduğu bu katalog şimdiden herkesin ilgisini çekti. 30 Haziran 2022 tarihinde gelecek olan bu ürünler haftaya damgasını vuracak. Özellikle kurbanlık almak isteyenler şimdiden elini çabuk tutsun.

30 Haziran 2022 tarihinde A101 marketlerde büyük bir indirim sizleri bekliyor. Özellikle teknolojik ürünlerin ve kurbanlıkların bulunduğu bu katalog şimdiden dikkatleri üzerine çekti. 30 Haziran Perşembe günü satışa sunulacak olan bu ürünler kapış kapış gidecek. Şimdiden kurbanlık almak isteyenler bütçelerini ayırdılar. İşte 30 Haziran Perşembe günü A101 ürünleri…

Kurbanlıklar Satışa Sunulacak

A101 marketler 30 Haziran Perşembe günü haftaya damgasını vurmaya hazırlanıyor. Birbirinden uygun ürünlerin bulunduğu bu katalogda kurbanlıklar da yer alıyor. Kurbanlık almak isteyenler 30 Haziran Perşembe günü A101’e koşacaklar. Kurbanlık olarak koç ve büyük baş A101 marketlerde olacak. Karaman koç kurbanlık kolisi ve büyükbaş 1/7 kurbanlık hisse kolisi olarak satışa sunulacak. Kesim sonrasında hayvanın sakatatlarında hastalık bulunuyorsa kolinin içerisine sakatat ağırlığında kemiksiz et eklenecek.

Kurbanlıklar Satışa Sunulacak

Teknolojik Ürünler Sürpriz İndirimli Fiyatlarla Satışa Çıkacak

A101 marketler 30 Haziranda birçok teknolojik aletleri bir araya getiriyor. Özellikle Apple Macbook, İphone 13 Pro, 13, 12 Pro, SE, 12, 11 telefon modellerini satışa sunacak. Apple akıllı saat, Apple AirPods da ürünlerinin arasında olacak. Birbirinden uygun fiyatlı teknolojik ürünlerin bulunduğu bu katalog özellikle cep telefonu almak isteyenlerin listesine eklendi. Görenler şimdiden cep telefonunu değiştirmek için hazırlanıyor. Piyasa fiyatına göre oldukça uygun ve indirimli olan Apple ürünleri birçok kişinin listesine eklendi

30 Haziran 2022 Perşembe günü A101 marketlerde satışa sunulacak olan bu ürünler için elinizi çabuk tutun. Kurbanlık almak isteyenler şimdiden bütçesini ayırdı ve 30 Haziran Perşembe günü A101’in kapısında kuyruk oluşturacaklar. Uygun ve indirimli kurbanlık almak isteyenler için satışa sunulan kurbanlıklar şimdiden listeye eklendi. Apple marka telefon, macbook, AirPods ve akıllı saat de birçok kişinin listesinde bulunuyor.

Teknolojik Ürünler Sürpriz İndirimli Fiyatlarla Satışa Çıkacak

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış