24 Haziran 2022 21:39 Güncelleme : 24 Haziran 2022 21:39

Acun Eski Eşiyle Kızlarının Mezuniyetinde Buluştu! Zeynep Yılmaz'ın Son Hali Acun'u Bin Pişman Edecek

Acun Eski Eşiyle Kızlarının Mezuniyetinde Buluştu! Zeynep Yılmaz'ın Son Hali Acun'u Bin Pişman Edecek

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyet törenine katıldı. Birlikte kızlarıyla poz veren Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın bu pozları gündeme damgasını vurdu. 18 yaşındaki kızları Leyla Ilıcalı’nın lise mezuniyet törenine katılan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz kızlarıyla birlikte törenden fotoğraf paylaştılar.

Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı gündemde sık sık adından bahsettirmeye devam ediyor. Özel yaşamını ve ailesini gözlerden uzak tutan Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz ile kızlarının mezuniyet töreninde bir araya geldi. Kızları Leyla Ilıcalı’nın lise mezuniyet törenine katılan Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı törende kızlarıyla birlikte poz verdiler. Bu fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte haberin detayları…

Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı Kızlarının Lise Mezuniyetine Katıldılar

Ekranların başarılı sunucularından biri olan Acun Ilıcalı 2003 ve 2016 yıllarında eski eşi Zeynep Yılmaz ile birlikte kızlarının lise mezuniyet törenine katıldılar. Leyla Ilıcalı annesi ve babasıyla poz verdi ve bu fotoğraf sosyal medya gündeminde yerini aldı. Leyla Ilıcalı’nın mezuniyet törenine ablası Banu Ilıcalı ve Esat Yontunç da katıldı. Törende birlikte poz veren bu isimlerin fotoğrafları gündemde yerini aldı.

Eski eşi ve kızıyla birlikte poz veren Acun Ilıcalı’nın bu fotoğrafı oldukça çok konuşuldu. Fotoğrafta yer alan Zeynep Yılmaz’ın güzelliği de dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyaya damgasını vuran bu fotoğraftan sonra görenler Zeynep Yılmaz’a iltifatta bulundular. Görenler Zeynep Yılmaz’ın çok güzel göründüğünü dile getirdiler.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı Kızlarının Lise Mezuniyetine Katıldılar

Lise Mezuniyet Törenine Banu Ilıcalı ve Esat Yontunç Katıldı

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı kızı Leyla Ilıcalı’nın mezuniyet törenine katıldı. Leyla Ilıcalı’nın mezuniyet törenine annesi Zeynep Yılmaz da katıldı. Kızlarıyla birlikte poz veren Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın bu fotoğrafları gündemde yerini aldı. Zeynep Yılmaz’ın güzelliği de gözlerden kaçmadı. Leyla Ilıcalı’nın mezuniyet törenine katılan isimler arasında Esat Yontunç ve Banu Ilıcalı da bulunuyor. Birlikte poz veren bu isimlerin fotoğrafları da sosyal medya gündeminde yerini aldı.

Lise Mezuniyet Törenine Banu Ilıcalı ve Esat Yontunç Katıldı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış