24 Aralık 2022 13:00 Güncelleme : 24 Aralık 2022 13:00

Acun Ilıcalı o isimleri sona saklamış! Survivor'a üç bomba isim daha katılıyor, herkesi şok eden kişiler bakın kimler

Acun Ilıcalı o isimleri sona saklamış! Survivor'a üç bomba isim daha katılıyor, herkesi şok eden kişiler bakın kimler

TV 8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olan Survivor 2023 izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu sene yarışmanın bambaşka bir formatla döneceğini işaret eden Acun Ilıcalı, Survivor 2023 sezonunda yer alacak isimleri de açıklamaya devam ediyor.

Ekranlara her sezon damga vuran Survivor, 2023 sezonu için hazırlıklar devam ediyor. İzleyiciler merakla yarışmacıların isimlerini merak ederken, Acun Ilıcalı yavaş yavaş o isimleri açıklamaya başladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Survivor kadın yarışmacılar açıklandı

Her sezon ilgi odağı olan Survivor, 2023 sezonuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Acun Ilıcalı bu sene yarışmanın bambaşka bir formatta olacağını belirtirken, 4 erkek ve 3 kadın yarışmacının isimlerini de açıkladı. Survivor 2023 sezonunda yer alacak isimler merak edilirken, Acun Ilıcalı son olarak ilk kadın yarışmacıların ismini de açıkladı. Peki, Survivor 2023 sezonunda hangi isimler yer alacak?

Survivor kadın yarışmacılar açıklandı

O isimler Survivor’a gidiyor

Survivor 2023 sezonu şimdiden sabırsızlıkla beklenirken, yarışmacıların isimleri de teker teker açıklanmaya başladı. Acun Ilıcalı, Survivor 2023 sezonunda yer alacak erkek isimleri açıkladı. Bu isimler arasında; Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney yer alıyor. Son olarak ilk kadın 3 yarışmacının da ismi açıklandı. Survivor 2023 sezonunda yer alacak kadın yarışmacılar arasında Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman da bulunuyor. 13.5 milyon takipçisinin olduğu sosyal medyada hesabından isimleri açıklayan Acun Ilıcalı; “Hepsine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da doğan Zeynep Alkan aslen Hataylıdır ve yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızıdır. Survivor 2023 sezonunda yer alacak isimler arasında Zeynep Alkan da bulunuyor. Survivor’da yer alacak bir diğer isim de Seçkin Piriler, 1980 yılında dünyaya geldi ve 1998 yılında “Elite Model Look” yarışmasında ikinci seçildi. Başarılı pek çok yapımda rol aldı. Yarışmada yer alacak diğer isim de Cansu Tuman, 1994 yılında dünyaya geldi ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Moleküler Biyoloji eğitimi alan Tuman, pek çok yapımda rol aldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış