14 Şubat 2022 11:00 Güncelleme : 14 Şubat 2022 09:15

Acun Ilıcalı Survivor’da Sinirlerine Hakim Olamadı! Yunus Emre İçin Karar Verildi

Acun Ilıcalı Survivor’da Sinirlerine Hakim Olamadı! Yunus Emre İçin Karar Verildi

Survivor’da olaylar durulmuyor. Yarışmacılar arasında çıkan kavga gündemden düşmüyor. Yunus Emre gidiyor mu yoksa kalıyor mu? İşte detaylar...

Ekranların sevilen yarışmalarından olan Survivor’da heyecan sürüyor. Rekabet ve hırs dolu yarışmada gerginlikler ve kavgalar da eksik olmuyor. Geçtiğimiz günlerde yarışmacılar arasında ekranları sarsan bir kavga olmuştu. Kavgaya karışan yarışmacılar uyarı ve ceza almıştı. Ancak ekranlarda yer almayan bir takım görüntüler, yeni ortaya çıktı. Tekme tokan birbirine saldıran oyunculara ne olacak? Acun, Yunus Emre’ye göz dağı vermişti. Yunus Emre, yarışmadan atılıyor mu? Cevaplar haberin devamında yer alıyor.

Survivor’da Ne Olmuştu?

Sevilen yarışmada gün geçtikçe gerilim daha çok artıyor. Yarışmacılar arasında yükselen gerilim, hararetli tartışmalara sebebiyet veriyor. Ancak geçtiğimiz günlerde olaylar, tartışmadan çok daha ileri bir boyuta taşındı. Oyuncular birbirlerine yumruk yumruğa girişti. Araya teknik ekip ve yarışmacılar girmeye çalışsa da başarılı olamadılar.

Olayın başında tartışan yarışmacılardan biri Yunus Emre, diğeri de Ogeday’dı. İkisi arasındaki tartışmaya dışarıdan Hikmet’in Yunus Emre’yi iterek dahil olması, tartışmayı kavgaya dönüştürdü. Yunus Emre, Hikmet’e küfür edince, kavga iyice büyüdü. Televizyonda ekranlara yansıtılmayan görüntüler ise, Exxen üzerinden yayınlandı.

Survivor’da Ne Olmuştu?

Acun, Yunus Emre’yi Uyardı

Acun, program esnasında Yunus Emre’yi oldukça sert bir şekilde uyarmıştı. Yunus Emre’ye yaptığı hareketin kabul edilebilir bir yanı olmadığını söyleyen Acun, daha önce bu şekilde davranışlar sergileyenlerin yarışmadan atıldıklarını ifade etti. Yunus Emre için oldukça açık bir uyarı oldu. Diğer yandan Hikmet’e 1, Yunus Emre’ye 2 ödül cezası getirildi.

Ekranlara kavga görüntülerinin tamamı yansımamıştı. Ancak Exxen’de gösterilen versiyonda kavganın daha büyük olduğu görülüyor. Yumruk yumruğa yapılan bir kavganın yaşandığı anlaşılıyor. Diğer taraftan görüntülerde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Hikmet’in giymiş olduğu tişörtün paramparça olmasıydı. Olay o kadar şiddetli bir hale dönüşmüş ki tişörtler parçalanmış. Bu olayın bu kadar büyümesinde suçlu bulunan taraf ise Yunus Emre oldu. İlerleyen günlerde Yunus Emre’nin akıbetinin ne olacağı ise izleyiciler tarafından baya merak ediliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış