13 Aralık 2022 19:00 Güncelleme : 13 Aralık 2022 19:00

Ahmet Çakar'ın bu sözlerini duysa savaş çıkar! Messi'ye öyle bir benzetme yaptı ki: Stüdyodakiler de şaşırdı!

Ahmet Çakar'ın bu sözlerini duysa savaş çıkar! Messi'ye öyle bir benzetme yaptı ki: Stüdyodakiler de şaşırdı!

2022 FIFA Dünya Kupası maçları tüm hızıyla devam ederken heyecan dolu maçların sonuna yaklaşıldı. Spor sorularına yanıt veren yazar Ahmet Çakar, büyük adrenalinin yaşandığı turnuvayı değerlendirirken, Arjantinli yıldız Lionel Messi ile ilgili sözleri olay yarattı.

Arjantin-Hollanda maçında yaşanan Weghorst-Messi gerginliği gündeme damga vururken konu hakkında usta yazar Ahmet Çakar söyledikleri karşısında şaşkınlığa uğrattı. Hollanda mağlup durumdayken 79. dakika oyuna dahil olan ve uzatmalara gitmesinde payı olan sevilen topçu Weghorst, maçın sonrasında Messi ile olan olayları dile getirdi.

HAKARET ÜSTÜN HAKARET

Arjantin maçı sonrasında Beşiktaşlı yöneticilerle görüşme yapan golcü, Messi ile yaşana olayları ifade etti. Attığı gollerden Messi'nin rahatsız olduğunu belirtilen Weghorst, elini sıkmadan hakaret ettiğini açıkladı.

Arjantin ve Hollanda maçının penaltılara kalma gerginliği tüm oyncuları sararken Messi maç sonunda yaptığı röportajlarda ''Ne bakıyorsun aptal'' ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ise Weghorst'a söylediği öne sürülürken Weghorst ise sessizliğini bozdu. Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi" ifadelerini kullandı.

Messi'ye tepki

TERBİYESİZLİKLER HAVADA UÇUŞTU

Messi'ye birçok kişi tarafından tepkiler peş peşe gelirken kibri ise eleştirilere neden oldu. Weghorst'a 'Aptal' dedi. Sürekli agresif. Düzgün sporcu olmak mı, dünya yıldızı olmak mı? sorusu yöneltildi.

Messi terbiyeli gibi görünen, beyefendi havası veren aslında küstah ve içten pazarlıklı bir tip. Bu tip kişilik özellikleri çok zor çıkar, çok sıkıntılı anlarda patlak verir. Messi'de de maç sonu Weghorst'a yaptığı o kibir dolu terbiyesiz hareketleri ile adını duyurdu.

ARJANTİN LOBİSİ

Dünya Kupası mücadeleleri devam ederken Portekizli Pepe, 'Kupayı Arjantin'e versinler oldu olacak' ifadeleri kullanılırken bu sözlerde haklılık olup olmadığı merak konusu oldu.

Messi, Arjantin'e dokunulmazlık tanıdı. Şunu çok iyi biliyoruz ki FIFA'da çok güçlü bir Arjantin lobisi var. Fakat lobiler de bir yere kadar söylemleri tepki aldı. 

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış