20 Kasım 2022 13:33 Güncelleme : 20 Kasım 2022 13:33

Akaryakıt fiyatları indirimi gördü! Benzin, motorin fiyatları düştü işte yeni güncel fiyatlar

Akaryakıt fiyatları indirimi gördü! Benzin, motorin fiyatları düştü işte yeni güncel fiyatlar

Akaryakıt fiyatlarında ciddi oranda bir indirim görülmeye başlandı. Benzin ve mazot fiyatında son dakika haberi yayınlandı. Arka arkaya 3. indirim geldi. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları için Rusya ve Ukrayna arasında yapılmış olan haberlerden brent petrol etkili olmaya devam ediyor. Son dönemde yaşanmakta olan petrol fiyatları tarafından yaşanmış olan düşüş peş peşe geldi. İşte tüm detaylar..

Akaryakıt fiyatları tekrardan güncellendi

Petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebi ile akaryakıt fiyatları da sürekli olarak bir değişkenlik göstermeye devam ediyor. Benzine de cumartesi gününden itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Rusya Ukrayna krizi ve OPEC+ arz haberlerinin eşliğinde de petrol fiyatları ile beraber benzin ve motorin fiyatları da dalgalanmaya başlandı.
Motorin fiyatlarına indirim geldi

Uluslararası ürün fiyatlarında ki düşüş sonrasında yaşanmış olan motorin litre fiyatı 15 Kasım 2022 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1.54 ₺ indirim ile beraber 24.84 ₺’ye düşmüş oldu. Benzin fiyatlarına da 17 Kasım 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruşluk bir indirim gelmeye başladı. 20 Kasım 2022 Pazar gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatı için 75 kuruş daha indirim geldi. Motorin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim haberi olmadığı görüldü.

Akaryakıt fiyatları tekrardan güncellendi

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde

Güncel akaryakıt fiyatlarında son durum belli oldu. 20 Kasım 2022 Pazar gününe ait güncel liste ise yayınlanmış oldu. Bu haberleri gören vatandaşlar benzin ve motorin almak için petrollerin yolunu tuttu. Durum bu şekilde olunca indirimlerin de arka arkaya geleceği tahmin ediliyor.

Motorin fiyatları;

  • İstanbul’da 24.81₺’ye kadar düştü.
  • Ankara’da motorin fiyatları 24.92₺’ye düştü
  • İzmir’de ise 24.94₺’ye kadar düşmüş oldu.

Benzin fiyatlarında ise;

  • İstanbul 21.19₺’ye düştü
  • Ankara’da 21.35₺’ye düşerken
  • İzmir’de ise 21.37₺ olmuş oldu.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış