25 Kasım 2022 12:34 Güncelleme : 25 Kasım 2022 12:34

Akaryakıt fiyatları yeniden değişti! Benzine indirim haberi geldi işte yeni motorin ve benzin fiyatları

Akaryakıt fiyatları yeniden değişti! Benzine indirim haberi geldi işte yeni motorin ve benzin fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sonucunda araç sahiplerinin kafası karıştı. Sürekli olarak değişim gösteren fiyatlar üzerine ayak uydurmak mümkün olmuyor. Son bir haftada akaryakıt fiyatlarında tam 3 kere indirim 1 kere zam görüntülendi. Kısa bir süre önce akaryakıt tabelalarında bir değişiklik daha yaşandı. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...

Benzine indirim geldi!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar araç sahiplerine isyan bayrağını çektirdi. Son yıllarda gerçekleşen pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş petrol fiyatlarını büyük oranda etkiledi. Ülkemizde yer alan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmaların da etkisi büyük. Tarihi rekorlar kıran brent petrol varil fiyatı akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Küresel çapta yaşanan ekonomik sıkıntılar sonucunda akaryakıt fiyatları rekora koştu.

Brent petrol varil fiyatındaki büyük artış ise ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Dövizde yaşanan değişimler sonucu dolar hesabı üzerinden belirlenen brent petrol fiyatı değişime gittikçe ülkemizde de akaryakıt fiyatları değişim gösteriyor. Kısa bir süre önce brent petrol varil fiyatındaki üst üste gelen düşüşler üzerine indirim indirimler geldi. Üst üste gelen indirimler üzerine brent petrol varil fiyatının 85 doların altına düşmesiyle yeni bir indirim daha beklenti içerisine girdi.

Benzine indirim geldi!

Güncel akaryakıt fiyatları!

Dalgalanmalar yaşayan benzin fiyatı 19 Kasım itibariyle 75 kuruş indirim ile araç sahiplerini sevindirmeyi başarmıştı. Fakat 24 Kasım 2022 Perşembe günü itibariyle tekrardan zamlanan benzin litre fiyatına 55 kuruş zam yapıldı. Benzinde zam görüntülenirken motorin fiyatlarında ise 95 kuruşluk bir indirim görüldü. 25 Kasım 2022 Cuma günü itibariyle düşüş yaşayan brent petrol varil fiyatının benzin fiyatına da yansıdı. Benzin litre fiyatında bugün itibariyle 46 kuruşluk indirim yapıldı. Motorin fiyatlarında ise değişiklik görülmüyor.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 25 KASIM 2022
İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.17 TL
İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23.90 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,54 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.16 TL
İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23.84 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,80 TL
ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Ankara'da benzin litre fiyatı 20.33 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı 24,03 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı 10.79 TL
İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI
İzmir'de benzin litre fiyatı 20.34 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı 24,09 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı 10,54 TL

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış