21 Eylül 2022 21:00 Güncelleme : 21 Eylül 2022 21:00

Akaryakıtta indirim müjdesi verildi! Motorin fiyatları aracı olanları sevindirdi işte güncel fiyatlar

Akaryakıtta indirim müjdesi verildi! Motorin fiyatları aracı olanları sevindirdi işte güncel fiyatlar

Akaryakıtta indirim haberi verildi. Motorine indirim gelince tabelalar da değişti. Bu gece yarısından itibaren motorine indirim yapıldı. Benzin litre fiyatlarında henüz bir indirim olmazken, motorin fiyatlarındaki bu indirim vatandaşı sevindirdi.

Petrol fiyatlarındaki yaşanan gerileme akaryakıt ürünlerine de yansıdı. Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 74 kuruş indirim müjdesi verildi. Benzin litre fiyatında şimdilik bir indirim olmazken, motorin fiyatları aracı olan vatandaşları da sevindirdi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Motorin grubuna indirim geldi

Petrol fiyatlarında yaşanan yüz 3 düşüşün ardından 87,94 dolara geriledi ve eylül ayı kaybını da yüzde 6’ya çıkardı. Petrol fiyatlarında yaşanan bu gerileme, akaryakıt fiyatlarına da indirim olarak yansıdı. Bu gece yarısı itibariyle motorin grubuna 1 lira 74 kuruş indirim haberi verildi. 6 Eylül tarihinde 57 kuruş zamla litresi 18,66 TL’ye çıkan benzin litre fiyatlarında da şimdilik bir indirim yapılmadı. Bu indirimin ardından İstanbul’da motorinin litre fiyatı; 24 lira 81 kuruştan, 23 lira 7 kuruşa indi. Ankara’da da 23 lira 18 kuruşa düşerken, İzmir’de de 23 lira 2 kuruşa düştü.


Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Ekonomi   Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış