27 Kasım 2022 08:02 Güncelleme : 27 Kasım 2022 08:02

Akbank'tan 3 ay ertelemeli kredi! 50 Bin TL anında hesaba yatıyor, üstelik 2023'de ödeniyor

Akbank'tan 3 ay ertelemeli kredi! 50 Bin TL anında hesaba yatıyor, üstelik 2023'de ödeniyor

Bankalar tarafından kredi kampanyaları paylaşılmaya devam ederken, Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. Milyonlarca vatandaş Akbank’ın paylaştığı bu ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını araştırmaya başladı.

Bankalar tarafından geliştirilen kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre; 100 bin TL’ye kadar ertelemeli kredi kullandırılacağı belirtildi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Akbank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları da paylaşıldı. Duyuruda;
“Kredinizi Akbank Mobil’den hemen kullanın, ödemeye 2023 yılında başlayın. Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin. Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Mobil ve İnternet’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz. Henüz Akbank müşterisi değilseniz kredimakbankta.com sayfasından gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplamak için “Kredi Hesaplama” butonuna tıklayarak kullanabileceğiniz kredi miktarını anında öğrenebilirsiniz.”

3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Akbank ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Faiz oranları kredi tutarı, müşteri skoru, kredi vadesi ve benzer sebeplerle müşteri özelinde değişebileceği belirtildi. 3 ay ertelemeli kredileri Şubelerden, Akbank Telefon Şubesi’nden, Akbank Direkt İnternet ya da Mobil’den kullanabileceksiniz. Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50 bin TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50 bin TL üzeri 100 bin TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100 bin TL üzerindeki tutarlarda da 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceği için azami vadelerin değişebileceği belirtiliyor.

İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilecek ve ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir ve normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlayacak. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olacak ve bu tutar üzerinden arıca yüzde 10 oranında BSMV tahsil edilmektedir. Şubeden Kredi kullandırımında istenilen belgeler; Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecek. Gelir Belgesi- Maaş bordrosu (maaş müşterisinin getirmesine gerek yoktur), Özel sektör çalışanlarından da SGK Hizmet Döküm Belgesi (maaş müşterisinin getirmesine gerek yoktur) istenmektedir.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış