6 Ağustos 2022 22:42 Güncelleme : 6 Ağustos 2022 22:42

Aleyna Tilki ve Selda Bağcan'ın düeti ortalığı yıktı geçti! Kulakların pası silindi, ilk kez bir aradalar

Aleyna Tilki ve Selda Bağcan'ın düeti ortalığı yıktı geçti! Kulakların pası silindi, ilk kez bir aradalar

Selda Bağcan Aleyna Tilki'yi sahneye davet etti ve ikili sevenlerine harika bir şarkı dinletti. Aleyna Tilki ve Selda Bağcan'ın düeti ortalığı tam anlamıyla yıktı.

Türk müziğinin son derece sevilen isimlerinden olan Selda Bağcan kısa süre önce Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Bu konsere Aleyna Tilki de katıldı. Usta isim sahneye şarkıcı Aleyna Tilki'ye davet etti ve birlikte harika bir düete imza attılar.

Selda Bağcan sahnesine davet etti genç şarkıcı hakkında son derece güzel şeyler söyledi. Aleyna Tilki de bu övgüler sonrasında kendisine teşekkür etti ve “şu anda bacaklarının titrediğini içeride soğuk bir su içmem gerekiyor.” ifadelerini kullanarak anlattı.

Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı

Kısa süre önce Aleyna Tilki Selda Bağcan hakkında çok önemli şeyler söylemişti. Kendisini çok sevdiğini kendisine has bir tarzı olduğunu ve çok cesur şarkılar söylediğini dile getiren Aleyna Tilki kendisi ile bir zaman içerisinde düet yapmak istediğinde söylemişti.

Selda Bağcan da Twitter hesabından açıklama gerçekleştirerek Aleyna tilki'ye teşekkür etti. Selda Bağcan Aleyna Tilki'nin başarıları ile alakalı yapmış olduğu açıklamada sosyal medya üzerinden kendisi bana çağrı yaptı. “Ben de onun attığı bu adıma yanıt verdim kendisi pop müzikleri son derece başarılı ve popüler bir isim sesi çok güzel şarkıları harika kendisi de çok güzel daha ne olsun.” ifadelerini kullandı. 

Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı

Çok başarılı olacak

İlerleyen dönemlerde kendisini çok daha popüler bir sanatçı olacağını ve dünya çapında bir yıldız olacağını söyleyen Selda Bağcan Aleyna Tilki'nin kendisinin yolundan ilerlediğini ve ilerleyen dönemlerde çok daha başarılı bir sanatçı haline geleceğini söyledi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış