24 Şubat 2022 12:35 Güncelleme : 24 Şubat 2022 12:35

Alina Boz Yeni Tarzıyla Yürek Hoplattı! Görenlerin Dili Tutuldu Bu Nasıl Değişim

Alina Boz Yeni Tarzıyla Yürek Hoplattı! Görenlerin Dili Tutuldu Bu Nasıl Değişim

Ünlü ve güzel oyuncu Alina Boz yeni imajı ile yürekleri hoplatmayı başardı. Değişimini gören pek kişi şok geçirirken bazı insanlar bu yeni görünümüne hayran kaldı, bazıları ise pek de beğenmediklerini dile getirdi.

İlk olarak Paramparça dizisi ile üne kavuşan ve bu popülerliğini hız kesmeden sürdürmeyi başaran Alina Boz yepyeni tarzı ile görenleri şaşırtmayı başardı. Paramparça dizisinde Hazal Gürpınar karakterini canlandıran Alina Boz daha sonra Süslü Korkuluk, Sevda’nın Bahçesi, Elimi Bırakma gibi pek çok yapımda rol almayı başarmıştı. Kariyerinin dönüm noktalarından birsi olan AŞK 101 dizisinde canlandırdığı Eda rolü ile de özellikle genç yaşta pek çok hayrana sahip oldu. En son rol aldığı ve yine ünlü oyuncu Burak Deniz ile başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisinde ise yediden yetmişe herkese hitap eden bir oyunculuk sergilemeyi başardı. 

Güzeller Güzeli Oyuncu Alina Boz’un Son Değişimi Hayranlarını Şaşırtmaya Yetti

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile imajındaki yeni değişikleri gözler önüne sererken bu değişimi pek çok takipçisini kendisine hayran bırakmaya yetti. Alina Boz’un resmen eski halinden eser kalmadığı gözlemlenebiliyordu. Alina Boz, özellikle son zamanlarda Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile yaşadığı ilişkisini sonlandırdığı iddiaları ile gündemi meşgul ediyordu. Yakın zaman içerisinde ise çiftin ayrılmadığı hatta aynı eve çıktıkları öğrenildi. Bugünlerde ise Alina Boz yepyeni imajı ile magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. 

Güzeller Güzeli Oyuncu Alina Boz’un Son Değişimi Hayranlarını Şaşırtmaya Yetti

Ünlü Oyuncu Alina Boz Saçlarını Kesti

Başarılı oyuncu Alina Boz hakkında çıkan asılsız erkek arkadaşı Mithat Can Özer ile ayrıldı iddiaları ardından, aynı eve çıkmaları pek çok kişiyi sevindirirken hemen bu olaylar ardından imaj değişikliğine de gitmesi dikkatleri çekti. Alina Boz ünlü olmaya başladığı ilk anlardan itibaren yıllarca uzun kullandığı sarı saçlarını kısacık kestirerek önemli ve büyük bir imaj değişikliğine gitti. Alina Boz’un bu inanılmaz değişimine pek çok takipçisi hayran kalırken bazıları ise hiç beğenmediklerini dile getirdi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış