3 Ağustos 2022 20:18 Güncelleme : 3 Ağustos 2022 20:18

Altın İçin 15 Ağustos Uyarısı Yapıldı! İslam Memiş Şok Açıklama

Altın İçin 15 Ağustos Uyarısı Yapıldı! İslam Memiş Şok Açıklama

İslam Memiş öyle açıklamalar yaptı ki gelecek dönemde yatırım yapmak isteyenlerin eli kolu bağlandı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın için 15 Ağustos tarihini işaret etti.

Altın ve para piyasalarındaki hareketlilik her geçen gün daha fazla artıyor. Konuyla alakalı İslam Memiş de son derece önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Son dönemde artış gösteren gram altın fiyatları ile alakalı çok önemli açıklamalar yapan ekonomi uzmanı gram altın için ise 15 Ağustos tarihini hedef gösterdi. 

İslam Memiş kritik tarihi verdi

İslam Memiş'e göre o tarihten öncesi ve sonrasında çok önemli bir takım gelişmeler söz konusu olabilir. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu tahminler ve başarılı ekonomi yorumları ile dikkat çekiyor. İslam Memiş Ağustos ayında gram altın, Çeyrek altın, dolar ve Euro gibi gelişmelerin ne olacağına dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendisi yapmış olduğu açıklamalarda değerlendirmelerin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çekti.

Bu hafta küresel piyasalarda hem yurtiçinde hem de yurtdışında bizlere neler bekliyor? Bir takım riskler var mı ve özellikle de altın gümüş ve dövizde yukarı yönlü hareket sürecek mi? bu tarz sorulara yanıtlar verdi.

İslam Memiş kritik tarihi verdi

Dolar ve Euro tahmini

Dolar kuru 18 TL seviyesini gördü ve yurtiçi piyasalarda tansiyon son derece yüksek, dünyada doların değer kaybetme süreci hızlı bir şekilde artış gösterirken Türkiye'de Türk Lirası dolara karşı değer kaybetmeyi sürdürüyor. Doların 18 lira bandında olması son derece sıkıntı İslam Memiş kendisini dolar tarafına çok sıcak bakmadığını ve yatırım konusunda mutlaka dikkat edilmesi gerektiğini savunuyor. Euro da ise gelecek dönemlerde 20 lira bandına gelmesi çok muhtemel olacaktır.

Altın kazandırmaya devam edecek mi?

Euro, Dolar paritesindeki pozitif görünüm ise Ağustos ayında da devam ediyor. Özellikle de yatırımcının göz bebeği olan altın ile alakalı açıklamalarını devam ettiren İslam Memiş FED kararın hemen ardından ABD büyümesinden sonra ons altın fiyatında ciddi bir artış söz konusu oldu. Bu durum doların yukarıya doğru gitmesine neden oluyor.

Özellikle de gram altın alacaklar için mutlaka ağustos ayının 15'i kritik olacaktır. Şu anda 1020 lira bandında olan gram altın için direnç seviyesinin 1050 lira, olduğunu ve bu basamağı aşılması durumunda daha da yukarıya çıkabileceğini söyledi.

Altın kazandırmaya devam edecek mi?

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış