1 Ağustos 2022 18:32 Güncelleme : 1 Ağustos 2022 18:32

Altında pazar karıştı, İslam Memiş rakamı açıkladı, gram altın 1450 TL olması bekleniyor

Altında pazar karıştı, İslam Memiş rakamı açıkladı, gram altın 1450 TL olması bekleniyor

Altında pazar çok karışık ünlü isim de öyle bir açıklama yaptı ki altın alacaklar ne yapacağını bilmiyor. İslam Memiş rakamı açıkladı, gram altın 1450 TL olabilir. Yatırımcıya büyük bir sır verdi.

Yapmış olduğu başarılı altın analizleri ile son dönemin başarılı ekonomistlerden olan İslam Memiş gram altındaki yükselme ile alakalı detayları paylaştı. Gram altının dikiş tutmaya çalıştığını ifade eden İslam Memiş özellikle 2023 yılı öncesinde çok önemli bilgiler verdi. Altın fiyatlarında yaşanacak yükselişin ardından yatırımcılar da uzman isimlerin yorumlarını merak ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara çok önemli uyarılar verdi.

“Gram altındaki dalgalanmalar ile alakalı konuşan uzman isim gram altın TL karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Bu nedenle de yatırımcının en güvendiğim anlardan bir tanesi yastık altında altın ve dolarınız varsa mutlaka muhafaza etmeyi sürdürün.” ifadelerini kullandı.

2023 yılı çok kritik

2023 yılının altın konusunda son derece başarılı geçeceğini söyleyen uzman ekonomist “Doların artışı ile birlikte altında bu konuda destek görüyor. Bu sayede altın istikrarlı şekilde yükselişini sürdürüyor. Özellikle en fazla gram altın kazandırıyor.” ifadelerine yer verdi.

İslam Memiş altın ve gümüş fiyatları için şu anda gerçek değerinde değil. İlerleyen dönemlerde altında Gümüş de daha fazla değer kazanacak. Bu nedenle mutlaka yastık altındaki altınları ve gümüşlere muhafaza edilmesi çok akıllıca olacaktır. 2022 yılı son aylarına kadar bu istikrarın devam etmesi bekleniyor. 

2023 yılı çok kritik

FED kararı sonrası...

 İslam Memiş özellikle de FED’in alacağı kararlar ile alakalı beklentinin son derece yüksek olduğunu ve bu nedenle yatırımcının FED kararı sonrasında bir politika yönelmesini çok daha akıllıca olacağını seviniyor. Özellikle de altın için şu anda potansiyelin çok da altında ifadelerini kullanın uzman yorumcu gram altın konusunda ilerleyen dönemlerde çok daha büyük gelişmeler olacağını söyledi.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış