Mars'ta Doğduğunu İddia Etti! Esrarengiz Çocuk Tüyleri Ürpetti! Neler Oluyor?

Rusya'da meydana gelen olayda 24 yaşındaki Boriska Kipriyanovich isimli gencin bahsettikleri şeyler korku vericiydi. Anlattıklarına göre Boriska Kipriyanovich bir önceki yaşamında Mars'ta olduğunu iddia etti. Mars gezegeninde karşı karşıya gelen iki grup arasında çıkan nükleer savaştan sağ çıktığını vurguladı. İşte tüm detaylar...
9 Kasım 2021 , Salı

Rusya Volgograd'da yaşayan Boriska Kipriyanovich isimli genç anlattıkları ile dünya gündemini adeta sarstı. Küçük yaştan itibaren dahi olmayı başaran Boriska Kipriyanovich dünya'da değil marsta doğduğunu iddia ediyor.

İlk Yaşamında Marsta Olduğunu İddia Etti!

Ailesi yapılan bir röportaj sırasında küçük yaşlardan itibaren ileri zekalı biri olduğunu ve çocuklarının oldukça erken konuşmaya başladıklarını belirtti. 1 Yaşından itibaren Mars ile anlattığı hikayeler ise ailesini adeta büyülediğini belirtti. Mars'ta yaşadığınu vurgulamaya devam eden 24 yaşındaki genç başından geçen olayları çok iyi hatırladığını da söyledi. Mars'ta iki grup arasında çıkan nükleer savaş sonucunda yaşamın bittiğini ve kendisinin hayatta kaldığını hatta kendisi gibi birçok kişinin daha hayatta olduğunı ifade etti.

Mars'ta Nükleer Savaş Çıktı!

Kipriyanovich yaptığı açıklamalarda ise, "Mars'takiler karbondioksit soluyarak hayatta kalıyorlar. Dünya'ya geldiklerinde ise hayatta kalabilmeleri için yanlarında bir miktar karbondioksit getirmeleri gerekecek" ifadelerini kullandı.

Piramitlerde Büyük Sırlar Var!

Daha sonrasında ise pramitelere değinen genç isim açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Büyük Giza Piramidi'nde ortaya çıkarılması gereken bir sır var. Bu sır ortaya çıktığında insanların da hayatı değişecek. Piramidin kulağının arkasında bir açılma mekanizması var ancak tam hatırlamıyorum"

Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri
Pastanelerde Çok Satan Tuzlu Kurabiyeleri Evde Yapmak Mümkün! İşte Nefis Pastanede Usulü Tuzlu Kurabiye Tarifi
Kaşar Peyniri Alanlar Oyuna Geldi! Meğer Peynir Diye Bunları Yemişiz Yazıklar Olsun!