24 Aralık 2022 16:30 Güncelleme : 24 Aralık 2022 16:30

Ankara'da yaşayanlara doğalgaz desteği veriliyor! Mansur Yavaş açıkladı, 5 Ocak'ta kartlara yükleniyor

Ankara'da yaşayanlara doğalgaz desteği veriliyor! Mansur Yavaş açıkladı, 5 Ocak'ta kartlara yükleniyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kısa bir süre önce açıklamada bulundu. Yeni projelere dair önayak olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı destek açıklamalarında yer aldı. Başarılı bir hizmet sunan Mansur Yavaş, Ankara halkına doğalgaz desteğinde bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre doğalgaz desteği 2023 yılında da devam edecek. Peki doğalgaz desteği nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Doğalgaz desteği devam edecek!

2022 yılında yaşanan ekonomik sıkıntılar 2023 yılında da görülecek gibi duruyor. Asgari ücrete zam gelmesiyle birlikte vatandaş daha nefes alamadan birçok ürüne zam gelmeye başladı. 2022 yılı içerisinde ay sonunu zor getiren vatandaşlar için desek ödemeleri tek tek açıklandı. Enflasyonun yükselmesiyle birlikte artan ihtiyaçlara yardım ödemeleri yetişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından üst üste açıklanan destek ödemeleri ihtiyaç sahibi ailelere ilaç gibi oldu. Farklı başlıklar altında yer alan onlarca destek ödemesi dar gelirli aileleri sevindirdi. Sosyal yardımlarda bulunan bakanlık kabarık olan listesine yeni destek isimleri de yazdırmayı başardı.

Doğalgaz desteği devam edecek!

Mansur Yavaş'tan birbirinden dev adımlar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan yardımların yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden de destek ödemesine dari açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yetkisiyle günümüze kadar birçok haneye yardımda bulunduğu biliniyor. Ülke yönetimine öncelik ettiği, tedavisi yurt dışında yapılan ve oldukça maliyetli olan SMA hastalığına karşı tarama testlerini devreye sokan isim Mansur Yavaş oldu. Belediye yönetiminde et, kırtasiye ve internet desteklerini de Ankara halkına duyurdu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile destek hakkında önemli açıklamalar yer aldı.

Doğalgaz desteği ve kantin desteği geldi!

Kantinde ağlayan çocukların dikkatini çektiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşım ile önemli noktalara değindi. Yaptığı açıklamalar ile birlikte sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına yılbaşı itibariyle 330 TL kantin desteği verilecek. Bu açıklama ile Mansur Yavaş dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Uzun zamandır gündemde yer alan doğalgaz desteğine ilişkin açıklamalarda da bulundu. İhtiyaç sahiplerine verilen doğalgaz desteği Mansur Yavaş tarafından müjdelendi. 180 bin aileye 500'er liralık doğalgaz desteği verileceğini duyurdu. Doğalgaz desteğinin 2023 yılında da geçerli olacağı vurgulandı. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış