26 Şubat 2022 15:32 Güncelleme : 26 Şubat 2022 15:32

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Buluştu Sosyal Medya Yıkıldı! Havada Aşk Kokusu Var

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Buluştu Sosyal Medya Yıkıldı! Havada Aşk Kokusu Var

Bir zamanlar aralarında büyük bir aşk bulunan Arda Kural ve Yıldız Asyalı yıllar sonra gündeme geldi. Yıldız Asyalı hakkında konuşan Arda Kural'Onunla yan yana gelmekten korkuyorum' dedi. 24 yıl aradan sonra eski sevgilisi ile buluşan Kural, Yıldız Asyalı'yı sahne aldığı mekanda canlı şovunu dinlemeye gitti.

Leonardo Di Caprio'ya benzetilen ve 'Eyvah Babam' dizisiyle şöhret kazanan oyuncu Arda Kural, 90'lı yıllarda güzel oyuncu Yıldız Asyalı ile büyük bir aşk yaşantısı olmumuş. Yakışıklı oyuncu Arda Kural Yıldız Asyalı ile yan yana gelmekten korktuğunu söyledi.  

Arda Kural misafir olduğu Televizyon programında güzel oyuncu ile olan ilişkilerini "Yıldız ilk aşkımdı. İlk aşkıma çok tutulmuştu. Aklımdan ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız... Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. 'Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin' deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. O günlere ait her şeyi hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum." Şeklinde anlattı.

"Ekranlardan uzak kaldığım dönemde Yıldız beni çok aradı. Ben görüşmek istemedim. Ben ondan korkuyorum. Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra 2 yıl kendime gelemedim. Sonra kendime söz verdim 'Yıldız'la asla görüşme' dedim." İfadelerini kullanan oyuncu Arda Kural, dün akşam Yıldız Asyalı'yı dinlemek için canlı sahne aldığı mekana gitti.

Bir dönemin çok yakıştırılan İkilisi 24 yıl sonra beraber oldu. Yıldız, kendisini seyretmeye gelen Arda Kural için “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısını seslendirdi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış