19 Şubat 2022 23:30 Güncelleme : 19 Şubat 2022 23:30

Arka Sokaklar'da Hikaye Resmen Yeniden Yazılıyor! Öyle Bir İsim Geliyor ki Ağzınız Açık Kalacak

Arka Sokaklar'da Hikaye Resmen Yeniden Yazılıyor! Öyle Bir İsim Geliyor ki Ağzınız Açık Kalacak

Uzun yıllardır Cuma akşamlarının vaz geçilmez dizi Arka Sokaklar'a öyle bir karakter katılıyor ki adeta dizinin tüm hikayesi baştan yazılacak.

Cuma günlerinin yıllardır süren rekortmen dizisi Arka Sokaklar 615. Bölümü ile son sürat devam ediyor. Heyecan seviyesinin hiç düşmediği dizinin yeni bölümü öncesi büyük bir sürpriz yaşandı. Diziye yeni eklenecek olan oyuncu tüm hikayeyi yeniden yazdırdı. 

Son Bölümlerde Heyecan Sürekli Olarak Artıyordu

Yeni sezonun başlamasından bu yana sürekli olarak diziden ayrılacak karakterler olacağına dair haberler hayranları sürekli üzüyordu. Ancak şu ana kadar diziden ayrılan tek karakter Ali Komiser olarak bilinen Alp Korkmaz oldu. Alp Korkmaz’ın diziden ayrılması hayranları büyük bir şok ve üzüntü içine sokarken ekip içinde de büyük bir yıkıma neden olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Mesut ve Rıza Baba arasında yaşanan gerginliklerden sonra dizide tekrar bir ayrılık daha mı olacak sorusu akıllara gelmişti. Ancak sonraki bölümlerde ekip tekrardan toparlanmış ve sorunlar ortadan kalkmıştı. Şimdi ise diziye katılacağı açıklanan yeni karakter hayranları oldukça heyecanlandırdı. 

Arka Sokaklar’a Gelen Yeni Oyuncu Kim?

Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Zafer Ergin gibi isimlerin başrolde olduğu diziye yeni kan olarak Cenk Gürpınar Eklendi. Vatanım Sensin dizinde boy gösteren ve ondan önce bir çok kişi tarafından tanınmasını sağlayan Acemi Cadı dizisinde kendisine büyük bir hayran kitlesi kazanan ve akıllara kazınan Cenk Gürpınar uzun süren sessizliğinden sonra Arka Sokaklar ile tekrar ekranlara dönüyor. Yapımcıların diziye bir çok yeni karakterin ekleneceğini açıklaması ardından açıklanan ilk isim olan Cenk Gürpınar dizide Poyraz karakterini canlandıracak. 

Arka Sokaklar’a Gelen Yeni Oyuncu Kim?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış