2 Ağustos 2022 23:03 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 23:03

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları bir bir kaybediyor! Ama en çok o ismin gidişi tetiği çekecek, diziye veda ediyor

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları bir bir kaybediyor! Ama en çok o ismin gidişi tetiği çekecek, diziye veda ediyor

Arka Sokaklar dizisi 17. sezon öncesinde çok sıkıntılı durumda, dizinin en sevilen isimleri diziye veda ediyor. 17. sezon öncesinde büyük bir değişikliğe gidiliyor. O isim hayranlarına da kötü haberi verdi.

Türk televizyon dizisi tarihinin altın taşlarından bir tanesi olan Arka Sokaklar ile alakalı 17. sezon öncesinde gelişmeler devam ediyor. En uzun soluklu polisiye aksiyon dizileri arasında olan Arka Sokaklar Kanal D'de başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Uzunca yıllardır izleyicilerin sıkılmadan izlediği yaşanan hikayeler ve olaylar üzerinde aksiyon dolu sahnelerin bir arada olduğu dizi 16. sezon boyunca başarılı bir şekilde ekranlara geldi.

17. sezonda da dizinin devam edeceği kısa süre önce yapımcılar tarafından açıklanmıştı. Ancak 17. sezon öncesinde dizide ciddi bir oyuncu değişikliği söz konusu olacak. Arka Sokaklar denildiği zaman akla gelen birkaç isim var. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çoban isimler dizinin en önemli oyuncuları olarak dikkat çekiyor. Dizinin başrolleri arasında yer alan Mesut ve Hüsnü gibi Rıza komiser de bu dizi için son derece önemli. Kısa süre önce Şevket Çoruh diziden ayrılacağını açıklamıştı.

Yıldız isim dizide olmayacak

Oyuncu bundan sonra tiyatro çalışmalarına hız verecek ve özellikle de bir sinema filmi için yeniden kamera karşısına geçecek. Bu durumda Arka Sokaklar'ı ayıracak vakti olmayan Şevket Çoruh diziden bir sezon için affını istemişti. Özellikle de Arka Sokaklar dizisini sevenleri bu ayrılığa çok üzülecek. Polis memuru Mesut Güneri karakteri gelecek sezondan itibaren dizide yer almayacak.

Bu ayrılışının ardından dizide nasıl bir hikayenin olacağı ve ne gibi şeyler olacağı da merak ediliyor. Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl başarılı şekilde oynayan Yüsra Geyik de kısa süre önce diziden ayrılmıştı. Diziye çocuk oyuncu giren ve başarılı bir oyuncu olarak çıkan Onur Bay da kısa süre önce Arka Sokaklar dizisine veda etti.

Yıldız isim dizide olmayacak

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış