22 Aralık 2022 13:59 Güncelleme : 22 Aralık 2022 13:59

Rahatsız ettiği kadını savunan arkadaşına kıydı! Lehine şahitlik yaptığı için öldürdü!

Rahatsız ettiği kadını savunan arkadaşına kıydı! Lehine şahitlik yaptığı için öldürdü!

Batman'da yaşanan olayda geçtiğimiz yaşanan olayda B.R. isimli şahıs 39 yaşındaki Hayrettin Kaya'yı tabanca ile ateş ederek öldürürken, 28 yaşındaki M.B.'yi ise yaraladı. Sabah saatlerinde düzenlenen operasyon ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. İşte tüm detaylar...

Batman'da dün tartıştığı Hayrettin Kaya’yı (39) tabancayla ateş ederek öldüren, M.B.’yi de (28) yaralayan B.R., sabah saatlerinde polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Olayın B.R.’nin rahatsız ettiği kadının şikayeti üzerine Hayrettin Kaya ve M.B.’nin kadın lehine şahitlik yapmasının ardından gerçekleştiği belirtildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akyürek Mahallesi’nde belediye ek hizmet binası önünde meydana geldi. B.R., tartıştığı Hayrettin Kaya ve M.B.’ye yanında taşıdığı tabancayla ateş açtı. Saldırıda Hayrettin Kaya ve M.B. yere yığılırken, B.R. kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, alanı güvenlik şeridiyle kapatırken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hayrettin Kaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası Kaya’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, gece saatlerinde Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hastanede tedavisi süren M.B.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonla B.R.’yi yakalayarak gözaltına aldı. B.R.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

'ALEYHİME NASIL ŞAHİTLİK YAPARSINIZ' 

Belediyede çalışan B.R.’nin aynı kurumda çalıştığı bir kadını rahatsız ettiği, kadının polise şikayette bulunduğu ve Hayrettin Kaya ile M.B.’nin kadının lehine şahitlik yaptığı belirtilerek, bunu duyan B.R.’nin “Benim aleyhime nasıl şahitlik yaparsınız?” diyerek olayı gerçekleştirdiği belirtildi. 


Etiketler

Gündem   Batman  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış