22 Kasım 2022 11:02 Güncelleme : 22 Kasım 2022 11:02

Armağan Çağlayan'dan herkesi üzen haber! Akciğer kanserine yakalandı

Armağan Çağlayan'dan herkesi üzen haber! Akciğer kanserine yakalandı

Televizyon programı sunucularından birisi olan Armağan Çağlayan kısa bir süre önce kötü bir haber ile takipçilerini hüzne boğdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile şok geçirtti. Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ünlü isim yaptığı paylaşım ile akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Konuyla ilgili detaylı açıklama Armağan Çağlayan'dan geldi. İşte tüm detaylar...

Armağan Çağlayan'dan üzücü haber!

Televizyon ekranlarının güler yüzlü sunucusu Armağan Çağlayan sosyal medya da gündem haline geldi. Sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında yer alan Armağan Çağlayan yaptığı paylaşım ile yüz binleri ağlattı. Kötü bir haberi duyuran ünlü sunucu şok etti. 744 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabı üzerinden akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Ekranların başarılı televizyon yapımcılarından birisi olan Armağan Çağlayan yaşadığı süreç hakkında da konuştu. Gösterilerine ve programlarına ara vereceğini duyuran Armağan Çağlayan takipçilerine şok yaşattı.

Üzücü haberi duyurmasıyla birlikte ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten destek mesajı geldi. Ebru Gündeş tarafından yapılan paylaşımda, "Canım Armağan'ım, güzel yürekli arkadaşım. Senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey olduğuna inanmıyorum. Yıllardır beyninde 3 tane klipsle, 2. hayatını yaşayan, benden çok daha güçlü ve inatçı olduğunu da biliyorum. Dolayısıyla bu sürecin sonunda kazananın sen olacağından en ufak bir şüphem yok. Her zaman yanındayım, dualarım seninle" ifadeleri yer aldı.

Armağan Çağlayan'dan üzücü haber!

Göz yaşartan açıklama!

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim takipçilerine kötü haberi verdi. Sağlık durumuna ilişkin son detayları paylaşan usta yapımcı çalışmalarını durdurduğunu ve belli bir süre ara vereceğini vurguladı. Kısa sürede birçok kişiden geçmiş olsun dilekleri alan ünlü yapımcı açıklamasında, "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım." sözlerine yer verdi.

Etiketler

Gündem   Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış