13 Ağustos 2022 22:48 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 22:48

Aşk-ı Memnu'nun kıskanç Cemile'si değişimiyle akılları aldı! Şimdi olsa Bihter rolünü o kapmıştı

Aşk-ı Memnu'nun kıskanç Cemile'si değişimiyle akılları aldı! Şimdi olsa Bihter rolünü o kapmıştı

Aşk-ı Memnu dizisinin kıskanç Cemile’si yepyeni hali ile akılları aldı. Şimdiler de şu anki hali gibi olmuş olsa zamanında çekilen Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter rolü onun olabilirdi. Takipçileri tarafından “fıstık gibi” yorumu yapıldı.

Efsane dizilerden birisi olan Aşk-ı Memnu’da Cemile karakterine hayat vermiş olan ünlü oyuncu Pelin Ermiş değişimi ile herkesi şaşırtmayı başardı. Yeni halinin fotoğrafını kendi İnstagram hesabından paylaşan güzel oyuncuya yorum ve beğeni yağdı. 

Aşk-ı Memnu dizisinin Cemile’sinin yeni hali görenleri şaşırttı

Bir dönemin ekranlarda fırtına estiren dizisi Aşk-ı Memnu’da Cemile karakteri ile tanınmış olan ünlü oyuncu Pelin Ermiş objektif karşısına geçti ve poz verdi. 40 yaşında olan Pelin Ermiş’in fazla kilolarından kurtulduğu görüldü. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in paylaştığı dizinin yayınlandığı dönem de 20’li yaşlarının başında olan oyuncunun yüzünde ki değişimler ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncuya sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşıma bol miktarda beğeni ve yorum geldi. Ünlü oyuncu 20’li yaşlarında bu halde olsaydı Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i rolü senindi tarzı yorumlar geldi. 

Aşk-ı Memnu dizisinin Cemile’sinin yeni hali görenleri şaşırttı

Pelin Ermiş ‘iğneden bile korkarım!’ dedi

Daha öncelerde estetikli olarak haberleri çıkan ünlü oyuncu Pelin Ermiş bu konu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Pelin Ermiş konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Şu ifadeleri kullandı: “ben iğneden bile korkuyorum. Yüzümün değişmesi çok normal. Sadece tek estetiğim alnımda botoks var o kadar” diyerek açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu Pelin Ermiş Aşk-ı Memnu dizisinin yayınlanmış olduğu dönemde 20’li yaşlarının başındaydı. Ünlü oyuncu Pelin Ermiş estetik yaptırdığı iddialarını yalanlasa da sosyal medya kullanıcıları neredeyse tanınmayacak gelde olduğu için ünlü oyuncunun estetik yaptırdığı yönünde hem fikir. Dizinin başladığı dönemde ünlü oyuncu Pelin Ermiş Aşk-ı Memnu dizisi zamanında 20’Li yaşlarındaydı. Şimdilerde 40 yaşında olan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğrafı ile “fıstık gibi” yorumları geldi. 

Pelin Ermiş ‘iğneden bile korkarım!’ dedi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış