14 Ağustos 2022 09:25 Güncelleme : 14 Ağustos 2022 09:25

Ata Demirer'in neden ekranlarda olmadığı ortaya çıktı! Ünlü komedyenin yeni işi herkesi şok içinde bırakacak

Ata Demirer'in neden ekranlarda olmadığı ortaya çıktı! Ünlü komedyenin yeni işi herkesi şok içinde bırakacak

Bir süredir ekranlarda olmayan ünlü komedyen Ata Demirer neden ekranlarda olmadığı ortaya çıktı. Ünlü komedyen Ata Demirer’in yaptığı yeni iş herkesi şok içinde bıraktı.


Ünlü komedyen Ata Demirer öyle bir işe adım attı ki görenler ve duyanlar şok oldu. Bir süredir neden ekranlarda olmadığı ise meydana çıktı. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Ünlü komedyen Ata Demirer ne iş yapmaktadır?

Artan gayrimenkul fiyatları ve İstanbul’un merkezi noktalarına inşa edilen lüks alışveriş merkezleri ünlü isimlerin birçoğunu gayrimenkul yatırımına yönlendirdi. İstanbul’da Cihangir’de oturan Ata Demirer’in şu aralar Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi’ndeki eski tarihi yapıları satın alarak restore ettiği öğrenildi. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun Türkiye’nin sayılı emlak zenginleri arasında ger aldığı bilinmektedir. Haberlere göre ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer’in de meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu’nun izinden yürüdüğü öğrenildi. Bir süredir ortalarda olmayan ve de ekranlardan uzak olan ünlü komedyen Ata Demirer son dönemde emlak yatırımları yaptığı ortaya çıktı. 

Ünlü komedyen Ata Demirer ne iş yapmaktadır?

Ata Demirer tarihi binaları satın alıp restore etmektedir.

Ata Demirer’in Galataport İstanbul sonrası değerlenmekte olan Tarlabaşı, Galata ve Istiklal Caddesi’nde tarihi yapıları satın alarak restore ettirdiği öğrenildi. Ünlü komedyen Ata Demirer’in satın aldığı binaları ilk başta restore ederek butik bir otel ve apart tapma yolunda götürdüğü de ifade edildi. Ünlü komedyen Ata Demirer’in ise bu sebepten dolayı setlerde olmadığı ekranlara çıkmadığı öğrenildi. Sevenleri büyük üzüntü yaşamış olsa da ünlü komedyen yaptığı bu işten daha çok kazanç sağladığı ise ortada. Meslektaşı olan Kenan İmirzalıoğlu’nun izinden giden komedyen Ata Demirer ekranlardan uzak olduğu için ise kendini buruk hissettiğini söyledi.

Ünlü komedyen Ata Demirer’in yakın bir süre içinde projesinin olup olmadığı ise bilinmemektedir. Yaptığı işi bile gizli tutmaya çalışan ünlü komedyen Ata Demirer ekranlara ise ne zaman döneceği hakkında henüz bir yorum yapmış değil. Takipçileri ise ünlü komedyenden gelecek olan açıklamayı sabırsızlıkla beklemektedir. 

Ata Demirer tarihi binaları satın alıp restore etmektedir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış