12 Mayıs 2022 18:54 Güncelleme : 12 Mayıs 2022 18:54

Atatürk Dizisinin Bir Oyuncusu Daha Açıklandı! Sadakatsiz Dizisinin O Yıldızı Fırtına Gibi Esecek

Atatürk Dizisinin Bir Oyuncusu Daha Açıklandı! Sadakatsiz Dizisinin O Yıldızı Fırtına Gibi Esecek

Disney Plus ekranlarında Atatürk dizisinin yayınlanacağına dair önemli gelişmeler gündeme gelince izleyiciler büyük bir merak içerisinde dizinin ekranlara gelmesini beklemeye başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının canlandırılacağı bildirilmesi üzerine adeta diziyi duyanlar duygulandı.

Atatürk dizisinin Disney Plus ekranlarında yerini alacağı bildirilmesi üzerine hangi oyuncuların dizide rol alacağı merak konusu olmuştu. Dizi izleyiciler bu mutlu haber ile gündeme gelirken adeta herkesi şaşırttı. Atatürk dizisinin muazzam oyuncuları büyük bir fırsat ile gündeme gelmesi üzerine adeta yer yerinden oynadı. Dizide hangi ünlü oyuncuların yer alacağına dair önemli detayların açıklanması üzerine Sadakatsiz dizisinin muazzam oyuncunun Atatürk dizisine transfer olduğu gündeme geldi. Sadakatsiz dizisi ile adeta büyük başarılara imza atan ünlü oyuncunun bu dizi içerisinde rol alacağını bildirmesi üzerine ‘’Duygularıma hakim olamıyorum’’ ifadelerini kullanarak nasıl gurur duyduğunu yansıttı. Atatürk dizisi oyuncuları büyük bir heyecan yaşarken aynı heyecanı diziyi büyük bir merak ile bekleyen izleyiciler de yaşamaya başladı. İşte, Atatürk Dizisinde yer alacak o ünlü isimler…

Atatürk Dizisi İçin Belirlenen Oyuncular

Atatürk dizisinin ekranlara geleceğine dair önemli gelişmeler adeta tüm ülkeyi salladı. Büyük bir gurur kaynağı olan bu dizinin bir an önce yayınlanması beklenirken hangi oyuncuların yer alacağı araştırılmaya başlandı. Aras Bulut İynem’in Atatürk’ü canlandıracağı bildirilmesi üzerine herkes çok heyecanlandı. Sarp Akkaya gibi bir ünlü ismin de bu dizide rol alacağı bildirilmesi üzerine adeta sosyal medya çalkalandı. Ünlü oyuncu Emma Watson’un da Zübeyde Hanım rolü ile ekranlarda yerini alacağı bildirilmesi üzerine heyecanlı bekleyiş sürmeye başladı. Uzun zamandır ekranlarda yerini almayan Songül Öden’in Atatürk dizisi için hazırlandığı bildirilmesi üzerine hayranları bu haber ile adeta gurur duydu. 

Atatürk Dizisi İçin Belirlenen Oyuncular

Atatürk Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Atatürk Dizisi son zamanların en çok konuşulan dizileri arasında bulunurken ne zaman yayınlanacağına dair araştırmalar dikkatleri üzerine çekti. Atatürk dizisinin çekimlerine henüz başlanmaması ile birlikte oyuncu eksikliği tamamlanmasıyla ekranlarda yerini alacağı bildirildi. 14 Haziran tarihi itibari ile ülkemizde yayına başlayacak olan Disney Plus platformu güne damgasını vurdu. Böyle bir dizi ile adeta Türk izleyicilerini gururlandırdı.

Atatürk Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış