17 Ağustos 2022 22:34 Güncelleme : 17 Ağustos 2022 22:34

Avrupa Yakası'nın pijamalı Gaffur'u bakın şimdi ne yapıyor! Peker Açıkalın son haliyle bambaşka biri

Avrupa Yakası'nın pijamalı Gaffur'u bakın şimdi ne yapıyor! Peker Açıkalın son haliyle bambaşka biri

Avrupa Yakası’nın sevilen oyuncusu pijamalı Gaffur’un son hali görenlerin ağzını açık bıraktı. Dizideki halinden eser kalmayan oyuncunun yeni hali oldukça şaşırttı. Peki, Peker Açıkalın şimdi ne yapıyor?

Bir dönem ekranlara damgasını vuran dizilerden biri olan Avrupa Yakası en sevilen diziler arasında bulunuyordu. Dizinin senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı bu dizide Gaffur karakteri de oldukça dikkat çeken ve sevilen karakterlerden biriydi. Uzun zamandır ekranlar uzak kalan Peker Açıkalın, adeta pijamalı Gaffur karakteriyle hafızalara kazındı. Zaman zaman sosyal medya hesabında paylaşımlar yapan ünlü ismin değişimi de oldukça dikkat çekti. Dizideki halinden çok farklı görünen Peker Açıkalın’ın o halleri gündemde büyük ses getirdi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Peker Açıkalın’ın son hali çok şaşırttı

Avrupa Yakası dizisinin sevilen oyuncularından biri olan Peker Açıkalın, dizide pijamalı Gaffur karakterini canlandırıyordu. Dizide başarılı oyunculuk performansı ile oldukça dikkat çeken Peker Açıkalın, uzun zamandır ekranlarda uzak kaldı. Avrupa Yakasında canlandırdığı Gaffur karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim sosyal medya hesabında da ara ara paylaşımlarda bulunuyor. Dizinin ardından uzun bir süre setlere ara veren ünlü ismin son hali de görenleri oldukça şaşırttı. 59 yaşındaki ünlü oyuncunun son hali gündemde de büyük ses getirdi.
Avrupa Yakası dizisindeki haliyle oldukça büyük bir fark olan ünlü oyuncunun kilo aldığı ve sakal bıraktığı görüldü. Oyuncun yeni halini görenler adeta tanımakta zorlandı. Gaffur karakteri ile hafızalarımıza kazınan Peker Açıkalın’ın son hali gündemde oldukça dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin görünüş olarak çok değiştiğine dair yorumlarda bulundular.

Peker Açıkalın’ın son hali çok şaşırttı

.

Avrupa Yakası dizisinde apartman görevlisi olan Gaffur karakteri, “Çakkıdı” dansı ve ilginç hareketleri ile unutulmaz bir karakter haline dönüştü. Dizide başarılı oyunculuk performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Peker Açıkalın, uzun bir süre setlere ara verdi. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımlarındaki son hali görenleri oldukça şaşırttı. Kilo alan ve sakal bırakan Peker Açıkalın’ı görenler tanımakta güçlük çekti.

.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış