14 Şubat 2022 09:52 Güncelleme : 14 Şubat 2022 10:35

Ayrılığın Sebebi Belli Oldu! Demet Özdemir Öyle Sahneler Çekmiş Ki! Oğuzhan Koç Deliye Dönmesin De Kim Dönsün

Ayrılığın Sebebi Belli Oldu! Demet Özdemir Öyle Sahneler Çekmiş Ki! Oğuzhan Koç Deliye Dönmesin De Kim Dönsün

Önce ayrıldıklarını çaıklayan ünlü çift daha sonra tekrar bir araya geldi. Oğuz koç ve Demetözdemir çiftinin neden ayrıldıkları ortaya çıktı .Demet Özdemir filmde çekilen sevişme sahnesi nedeniyle ayrıldıkları öen sürüldü.

Geçtiğimiz yaz aylarında ilişkileri başlayan ünlü çift ayrılıklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Üzerinden yaklaşık bir ay geçtiktn sonra yeniden barışan Demet Özdemir Oğuzhan Koç çifti, ilişkilerini keyifle yürütmeye devam ediyor. 

Demet Özdemir ve Şükrü Yıldız’ın filmdeki sevişme sahnesi Ünlü santçı Oğuzhan Koç’u deliye döndürmüş olacakki filmin hemen ardından ayrılık haberi gelmişti. Ayrılıklarının hemen sonrasında birbirlerini sosyal medyadan da çıkaran ünlü çift hayranı üzmüştü. Şükrü Özyıldız ile tutkulu sevişme sahnesi gönleri hayrete düşürmüştü. 14 Şubat Sevgililer gününe özel çok özel bir parti hazırladığı öğrenilen Oğuzhan Koç sevgilsi Demet Özdemir ile birlikte bu özel günde unutulmaz bir akşam geçirmek istiyor.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. Bengü’nün dans ekibinde yer alan güzeel oyuncu Demet Özdemir, daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başladı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılan Özdemir iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi gördü.

Demet Özdemir kimdir?

İlk rolünü Fox TV de yayınlanan dizide aylin karaketiyle yaşayan Özdemir, Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut klibinde oynmıştır. Daha sonra TRT 1 dizisinde Kurt Seyit ve Şura isimli dizide “Alya” yı, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakteriyle yer almıştır. Star TV’de yayınlanan, Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakteriyle ekranlara yerleşmeye başladı. Özdemir, 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettigi özel film Sen Kiminle Dans
Ediyorsun da“Aysel” karakterini oynamıştır.
2018 ve 2019 döenminde Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide “Sanem” karakterini canlandırdı. Dizide gösterdiği performans ile Ortadoğunun en prestijli ödü olan Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış