14 Ağustos 2022 07:50 Güncelleme : 14 Ağustos 2022 07:50

Aziz oyuncusu Murat Yıldırım'ın dizideki durumu netleşti! Bakın diziye dönecek mi duyurdu

Aziz oyuncusu Murat Yıldırım'ın dizideki durumu netleşti! Bakın diziye dönecek mi duyurdu

Aziz dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu? Gündemde ayrıldı iddiaları dolanırken Murat Yıldırım’ın ayrılıp ayrılmayacağı sonunda netleşti.



Ekranların başarılı oyuncusu Murat Yıldırım geçen sezonda Aziz dizisiyle izleyicileri adeta ekran başına kilitlemişti. Dizinin izleyeni çok olsa da istenen reytinglere ulaşamadığı da söylenenler arasındaydı. Ekranlara kısa bir ara veren Aziz dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım hakkında da gündemde diziden ayrıldığı yönündeki iddialar adeta ortalığı karıştırdı. Peki, diziden ayrılıyor mu? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Murat Yıldırım Aziz dizisinden ayrılıyor mu?

Ekranların sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Murat Yıldırım hakkında gündeme çarpıcı bir iddia düştü. Aziz dizisinden ayrılacağı yönünde iddialar dolanırken, sonunda bu durum netleşti. Dizinin başrol oyuncuları arasında bulunan Murat Yıldırım ve Simay Barlas’ın başarılı oyunculukları ve uyumu da birçok kişiyi ekranları başına kilitledi. Reytinglerde büyük bir çıkış yapamayan Aziz dizisi ikinci sezonda da ekranlarda yer alacak. Dizi ekibinin ikinci sezon için çok yakında sete çıkacağı da bekleniyor.

Aziz dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım hakkında gündeme düşen bomba gibi iddiaların ardından ünlü oyuncu sonunda açıklama yaptı. İddialar arasında ikinci sezonda yer almayacağı söylenirken, hayranları da bu iddiaların ardından üzüntülerini dile getirmişlerdi. Murat Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaların ardından adeta derin bir oh çektiler.

Murat Yıldırım Aziz dizisinden ayrılıyor mu?

Murat Yıldırım açıklama yaptı

Aziz dizisinden ayrılacağı yönündeki iddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Herkese merhaba, bazı haberler gördüm, diziye dönmeyeceğime dair. Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendiğim ve sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi, hepsi bu. Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım, size “Aziz” dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim, sevgiler” dedi. Ünlü oyuncu hakkında çıkan iddiaları bu şekilde reddetti ve yakın zamanda ekranlarda olacağını söyledi.

Murat Yıldırım açıklama yaptı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış