17 Şubat 2022 16:30 Güncelleme : 17 Şubat 2022 15:29

Baba Dizisi Masumlar Apartmanını Balon Gibi Söndürdü! Böyle Giderse Finali Çok Yakın!

Baba Dizisi Masumlar Apartmanını Balon Gibi Söndürdü! Böyle Giderse Finali Çok Yakın!

Masumlar Apartmanı, eski günlerinden çok uzak. Show TV ekranlarında başlayan Baba dizisi, Masumlar Apartmanı'nı tahtından etti. Yapımın final yapabileceği konuşuluyor. İşte, Masumlar Apartmanı'nın son reyting oranları hakkında merak edilen tüm detaylar.

Show TV tarafından yayınlanan ve sezona iddialı bir giriş yapan Baba dizisi, birçok yapımın ayağını kaydırmaya başladı bile. Özellikle kendi gününde zirveye oynayan birçok proje, tökezleyerek düşmeye başladı. Şimdiden milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitleyen Baba dizisi, büyük bir başarıya imza atacak gibi duruyor.

Show TV ekranlarında fenomen olması düşünülen Baba dizisi, özellikle Masumlar Apartmanı’nı zirveden etti. Dizinin seyircileri bu durumu şaşkınlıkla karşılarken final kararı konusunda endişe etmeye başladılar. Baba dizisi bu başarıyla giderse birçok yapımın final yapması muhtemel. İşte, Baba dizisi ve reyting oranları hakkında merak edilen tüm detaylar.

Reyting Sonuçları Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı!

15 Şubat tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nihayet belli oldu. Tabloda yer alan çarpıcı gelişmeler, herkesin şok etti. Total sıralamada 1. sırayı TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star kaparken 2. sırada ATV’nin beğenilen yapımı Destan yer aldı. 3. sırayı ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber paylaştı.

Reyinglerde AB sıralamasında Survivor All Star programı, birinciliği yine kimselere bırakmadı. 2. sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer alırken 3. sırayı Masumlar Apartmanı aldı. Show TV’de ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba dizisi ise Total’de 6. sırada ve AB sıralamasında 4. sırada yer aldı. Total sıralamada Masumlar Apartmanı’nı geçen Baba dizisi, yapımın ayağını kaydıracak gibi duruyor.

Masumlar Apartmanı Reyting Oranlarında Kan Kaybediyor!

TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan ve fenomen yapımlar arasına girmeyi başaran Masumlar Apartmanı, reyting oranlarında eskiye oranla düşüş yaşıyor. Her bölümde kan kaybeden yapım, yeni başlayan Baba dizisinin de gerisinde kaldı. Bu olay, hem yapım ekibi hem de seyirci kitlesi tarafından şaşkınlıkla karşılanırken dizinin kötü gidişatına dur denilemediği ortaya çıktı. Şimdilerde senaryo ekibinin kötü gidişat konusunda nasıl bir reaksiyon alacağı merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Final Yapabilir!

15 Şubat reytinglerinde Masumlar Apartmanı’nın iyice düştüğü ve yapımın zor durumda olduğu gözler önüne serildi. Özellikle Show TV ekranlarında başlayan ve oyuncu kadrosuyla seyircileri ekranlara kilitleyen Baba dizisi, Masumlar Apartmanı’nın tahtını zorlayacak gibi duruyor. Tüm bu gelişmelerin ardından diziye yakın isimlerden gelen bilgiler, yapımın bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edebileceği yönündeydi. Şimdilerde Masumlar Apartmanı seyircileri, dizinin eski günlerine dönmesini dört gözle bekliyorlar. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış