3 Temmuz 2022 23:54 Güncelleme : 3 Temmuz 2022 23:54

Baba dizisinden Dilara Aksüyek Ayrıldı! Yerine öyle bir isim geliyor ki dizi resmen devirip geçecek

Baba dizisinden Dilara Aksüyek Ayrıldı! Yerine öyle bir isim geliyor ki dizi resmen devirip geçecek

İlk sezonunda büyük bir ilgiyle izlenen Baba dizisi ikinci sezon için hazırlıklara başladı. Diziden ilk ayrılık ise sevilen oyuncu Dilara Aksüyek'ten geldi. Oyuncu diziden ayrılacağının haberini verirken yerine gelecek oyuncu ise herkesi heyecanlandırdı.

Baba Dizisinden Üzen Ayrılık Haberi

Ay Yapım'ın yeni dizisi olan Baba, Show tv kanalında yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosunda özellikle tanınan isimlerin olması Baba dizisinin dikkat çekme nedenlerinden biriydi. Haluk Bilginer, Dilara Aksüyek, Tolga Sarıtaş'ın başrollerini taçlandırdığı Baba dizisi, oldukça farklı olan senaryosuyla izleyenleri kendine çekmeyi başardı. İlk sezonuna veda eden dizi yeni sezon için onayını alarak Eylül ayı gibi ekranlarda izleyenleriyle buluşması bekleniyor. Yeni sezon için ortaya çıkan bazı haberler herkesi çok üzdü. Dizinin başrolünde yer alan oyuncunun diziye veda edeceği haberiyle sosyal medya çalkalandı. Oyuncu Dilara Aksüyek ikinci sezonda dizide yer almayacağı haberi Baba dizisi hayranlarına verildi. 

Baba Dizisinden Üzen Ayrılık Haberi

Gizem Karaca Baba Dizisinde

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek'in neden diziye veda ettiği konusunda birçok söylenti ortaya çıksa da, oyuncunun sadece ilk sezon için anlaştığı, Elif Paktaş karakterinin artık dizide hikayesi bitmiş olduğu duyuruldu. Yani senaryo gereği güzel oyuncu diziden ayrılmak durumunda kaldı. Bu üzücü ayrılık sonrası diziye yeni bir oyuncunun dahil olacağı haberi ise izleyenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Yerine gelecek oyuncu herkes tarafından merak konusu olurken kulislerden gelen haberle o ismin Gizem Karaca olacağı duyuruldu. Daha önce başarılı birçok yapımda yer alan Gizem Karaca, Baba dizisine katılmasıyla ilgili birçok güzel yorum ve tebrik aldı. 

Gizem Karaca Baba Dizisinde

Gizem Karaca Bomba Gibi Geliyor

Gizem Karaca'nın Baba dizisindeki rolü henüz  açıklanmasa da diziye yeni bir renk getirmesi izleyen herkesi heyecanlandırdı. Daha önce Güzel Köylü, Şampiyon, Kara Sevda, Adını Feriha Koydum ve daha birçok dizide rol alan oyuncu yine harika bir diziyle ekranlara dönecek. 29 yaşında manken ve oyuncu olan Gizem Karaca sık sık giyim tarzı ve özel yaşamıyla gündeme gelse de bu kez oyunculuğuyla çok konuşulacak bir isim olacak gibi görünüyor. 

Gizem Karaca Bomba Gibi Geliyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış