26 Haziran 2022 14:19 Güncelleme : 26 Haziran 2022 14:19

Baba Kız Kavgası Büyüdü! İrem Derici'nin Torun İsteyen Babasına Verdiği Yanıt Yok Artık Dedirtiyor

Baba Kız Kavgası Büyüdü! İrem Derici'nin Torun İsteyen Babasına Verdiği Yanıt Yok Artık Dedirtiyor

İrem Derici’nin babasının açıklamaları herkesi şok içinde bıraktı. Yakın arkadaşıyla bir araya gelen İrem Derici ve arkadaşı Önder Tiryaki arasındaki konuşmalar gündeme damgasını vurdu. Arkadaşı Önder Tiryaki’nin anlattıkları karşısında İrem Derici kendini tutamadı.

Ekranların sevilen seslerinden biri olan ve eğlenceli yapısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken İrem Derici’nin babasının konuşmaları sosyal medyaya damgasını vurdu. Yakın arkadaşıyla bir araya gelen İrem Derici, arkadaşının söyledikleri karşısında kendini tutamadı ve kahkahalara boğuldu. Oldukça eğlenceli dakikalar geçiren sevilen şarkıcı İrem Derici’nin bu halleri çok fazla konuşuldu. İşte İrem Derici ve arkadaşı Önder Tiryaki arasında yaşanan konuşmalar…

İrem Derici ve Önder Tiryaki Arasında Kahkaha Krizi

Sevilen şarkıcı İrem Derici, sık sık gündemde adından bahsettirmeye devam ediyor. Yakında arkadaşı Önder Tiryaki ile Paris’te bir araya gelen İrem Derici, arkadaşıyla birlikte geçirdiği eğlenceli dakikaları sosyal medya hesabından paylaştı. Yakın bir zamanda Cem Belevi ile gündemden düşmeyen İrem Derici, Cem Belevi’nin kendisine ihanet ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Gündemde uzun bir süre adından bahsettiren İrem Derici, yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile sosyal medya gündemine damgasını vurdu.

İrem Derici ve Önder Tiryaki Arasında Kahkaha Krizi

Babasının İrem Dericiye Cevabı

Arkadaşıyla arasındaki eğlenceli dakikaları paylaşan İrem Derici, izleyenleri de kahkahaya boğdu. İrem Derici, Rıza Esendemir ile evli oldukları zamanda babasına gidip boşanmayı düşündüğünü belirtmiş ardından babasının İrem Derici’ye verdiği cevabı arkadaşı Önder Tiryaki anlattı ve kahkahalara boğuldu. İrem Derici’nin babasının cevabının; kızım boş ver benim torun beklentim yok toruna ihtiyacım olsa ben kendim yaparım dediğini söyledi. Ardından arkadaşı Önder Tiryaki; “adam sürekli çocuk yapıyor” dedi. Bunun üzerine İrem Derici; “sonra efendim İrem niye böyle” diyerek espri yaptı.

Yakın arkadaşı Önder Tiryaki’nin anlattıklarından sonra kahkahaya boğulan İrem Derici ve Önder Tiryaki, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. İzleyenler de bu eğlenceli dakikalar karşısında gülmeden edemediler. Babası ve İrem Derici arasında yaşanan bu konuşma izleyenlerin de yüzünde tebessüm oluşturdu.

Babasının İrem Dericiye Cevabı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış