23 Haziran 2022 08:05 Güncelleme : 23 Haziran 2022 08:05

Balkan Ninnisi'nde Oynamıştı! Erdal Özyağcılar’ın Eşi Kendinden de Ünlü Çıktı

Balkan Ninnisi'nde Oynamıştı! Erdal Özyağcılar’ın Eşi Kendinden de Ünlü Çıktı

Balkan Ninnisi dizisinde Süleyman karakaterini canlandıran ve çok sevilen Erdal Özyağcılar’ın hayatı merak uyandırdı. Hayatı araştırılan Özyağcı’nın eşi herkesi şaşırttı.

Bursa Erkek Lisesinde liseyi okuyup daha sonra İstanbul Üniversitesinde hukuk okuyan Özyağcı ikinci sınıfta bırakarak İstanbul Belediyesi Konservatuarına girdi. Birkaç tiyatro kadrosunda yer aldı. Daha sonra 1966 yılında Atıf Yılmaz’ın Ölüm Tarlası adlı filmiyle sinema oyunculuğuna başladı. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Yılanların Öcü gibi filmlerde roller almaya devam etti. Özyağcılar başarılı bir oyuncu oldu. Birçok projede büyük sanatçı olarak yer aldı. Altın Portakal ödülü Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alarak ses getirdi.

Erdal Özyağcılar Evli mi?

Zeynep Özyağcılar adında 1985 doğumlu bir kızı ve Emrah Özyağcılar adında 1972 doğumlu olduğu bilinen bir oğlu var. Evlilik hayatı göz önünde olmayan sanatçının mutlu bir hayatı olduğu bilinen ve söylenirken evli olduğu ilk kez gündeme geldi. 50 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkına döndü. Erdal Özyağcılar’ın eşi de çok ünlü bir isim. 

Erdal Özyağcılar Evli mi?

Erdal Özyağcılar’ın Eşi Kim?

Erdal Özyağcıların eşi 1972 yılında evlendiği Güzin Özyağcılardır. Güzin Özyağcılar 1945 Bursa doğumludur. Erdal Özyağcılardan 4 yaş büyüktür. Güzin Özyağcılar da sanat hayatına tiyatro ile başlamıştır. İstanbul Belediyesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Yaygara 70 oyunuyla profesyonel olmuştur. Erdal Özyağcılar ile birlikte kurdukları gazete tiyatrosunda çalışmıştır. Erdal Özyağcılar ile tanışıkları çok eskidir. 1989 yılında başlayan Bizimkiler dizisinde tak tak Sedat lakaplı Salih Kalyon’un eşi rolünü oynayarak çok sevilmişti. Birçok dizi film tiyatro gibi dallarda roller alarak başarılı ve tanınan kadın oyuncular arasına girmiştir. Erdal Özyağcılar ile olan uzun yıllık evliliği gündemde olmadığı için duyanlarını şaşırttı. Erdal Özyağcıların eşi de oyuncu çıktı haberleriyle gündeme gelen Güzin Özyağcılar sevenlerini şaşırttı. 50 yıl aynı yastığa baş koydular bakın Erdal Özyağcılar’ın eşi meğerse kimmiş ünlü oyuncu Güzin Özyağcılar’mış konusuyla gündeme geldi.

Erdal Özyağcılar’ın Eşi Kim?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış