22 Aralık 2022 10:30 Güncelleme : 22 Aralık 2022 10:30

Barbaros Hayrettin Sultan'ın Fermanı bir fragmanla ortalığı salladı! İlk bölümüne günler kala bombayı patlattı

Barbaros Hayrettin Sultan'ın Fermanı bir fragmanla ortalığı salladı! İlk bölümüne günler kala bombayı patlattı

TRT 1 ekranlarının iddialı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Barbaros Hayreddin- Sultanın Fermanı dizisi fragmanıyla gündeme damga vurdu. Şimdiden izleyicilerin merakla beklediği dizi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Ekranların yeni dizileri arasına girecek olan Barbaros Hayreddin-Sultanın Fermanı adlı dizi şimdiden fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı dizi şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekti

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla TR1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Barbaros Hayreddin-Sultanın Fermanı adlı dizinin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan otururken, senaryosunu da Zülküf Yücel kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Ufuk Özkan, Timur Acar, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler; Hasan Küçüktekin, Ceren Soylu, Başak Daşman, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, İlkay Kayku, Gurur Aydoğan, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Ercüment Fidan, Demirhan Demircioğlu, Sibel Kasapoğlu, Yaşar Aydınoğlu, Revma Çolak ve Yiğit Arda Tan gibi isimler yer alıyor. Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının işlendiği dizi fragmanlarıyla gündeme damga vurdu. 23 Aralık 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak.

Güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekti

Fragmanıyla gündeme damga vurdu

Barbaros Hayreddin-Sultanın Fermanı dizisinin 1. bölümünün konusu; Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’e Roma’nın fethedilmesine destek olması için bir görev verir ve Frenklilerin içine casus sokmasına söyler. Bu vazifesinden önce, Cezayir’de kendine vekil atamasını ve ailesi ile birlikte artık Payitahta yerleşmesini ister. Osmanlı Donanması Kaptan-ı Deryası Kemankeş Paşa’ya Sultan’ın Barbaros Hayreddin ile görüştüğü haberi gelir ve Kemankeş bu görüşmeden dolayı şüphelenir. Dizi ilk bölümüyle 23 Aralık 2022 Cuma akşamı yayın hayatına başlayacak. Şimdiden fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken dizinin ilk bölümü de oldukça merak edildi. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla ekranlara damga vurmaya hazırlanan Barbaros Hayreddin- Sultanın Fermanı dizisi şimdiden reyting sıralamalarını değiştirmek için hazırlanıyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış