25 Haziran 2022 01:33 Güncelleme : 25 Haziran 2022 01:33

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis'den Umut Kesilmişti! Engin Altan Açıkladı Buraya Kadar Mı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis'den Umut Kesilmişti! Engin Altan Açıkladı Buraya Kadar Mı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan hakkında oyunculuğu bıraktı mı soruları gündemde yerini aldı. Hayranlarını oldukça üzen bu iddialar üzerine ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan hayranlarının yüzünü güldürdü.

Ekranların sevilen ve beğenilen oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuğu bıraktı mı soruları gündeme bomba gibi düştü. Hayranlarını üzen bu iddialar üzerine ünlü oyuncudan bir açıklama bekleniyordu. Oyunculuğu bırakıp bırakmadığı merak edilirken beklenen açıklama geldi ve hayranlarının yüzünü güldürdü. İşte Engin Altan Düzyatan’ın o açıklaması…

Sağlık Durumunun İyiye Gittiğini Söyledi

Oruç Reis karakterini canlandıran ve artık karakterin hikayesinin sonuna gelmesinden dolayı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine veda eden Engin Altan Düzyatan sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizide rol aldığı dönemde bir set kazası geçiren ünlü oyuncunun yan bağlarında bir yırtık oluştuğunu bu yüzden de oyunculuğu bırakacak iddiaları gündemde yerini aldı. Geçirdiği set kazasından sonra bir süre normal hayatına devam eden ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı gündemde yerini alırken beklenen açıklama geldi.

Set kazasından sonra sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti ve tekrardan setlere dönüş yapacağı haberini duyurdu. Açıklamanın ardından başarılı oyuncunun hayranları sevinçlerini dile getirdiler. Engin Altan Düzyatan, kendisine gelen projeleri incelediğini ve iyi bir proje çıktığında ekranlarda olmak istediğini dile getirdi. Hayranlarını oldukça sevindiren bu açıklamadan sonra merakla Engin Altan Düzyatan’ın setlere dönüşü bekleniyor.

Sağlık Durumunun İyiye Gittiğini Söyledi

Engin Altan Düzyatan İyi Bir Proje Çıkarsa Ekranlara Dönecek

Engin Altan Düzyatan, geçirdiği bir set kazasından sonra bir süre normal hayatına devam ederken oyunculuğu bıraktı iddialarına cevap verdi. Sağlık durumunun iyiye gittiğini dile getiren başarılı oyuncu projeleri inceliyor. İyi bir proje çıktığında setlere döneceğini söyleyen Engin Altan Düzyatan hayranları bu haberden sonra sevinçlerini dile getirdiler. Hayranlarının yüzünü güldüren Engin Altan Düzyatan’ın en yakın zamanda setlere dönmesi bekleniyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan iddiaları açıklamasıyla reddeden Engin Altan Düzyatan, sevenlerinin de yüzlerini güldürdü.

Engin Altan Düzyatan İyi Bir Proje Çıkarsa Ekranlara Dönecek

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış