20 Kasım 2022 10:03 Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:03

Ben Bu Cihana Sığmazam Onur Tan Kurtlar Vadisi dizisine mi geçiyor? Ayrılığı çok konuşulmuştu, yeni proje sinyali geldi

Ben Bu Cihana Sığmazam Onur Tan Kurtlar Vadisi dizisine mi geçiyor? Ayrılığı çok konuşulmuştu, yeni proje sinyali geldi

ATV ekranlarının iddialı yapımlarından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi salı akşamlarına damga vururken, dizinin başarılı oyunculuk performansları dikkat çekiyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan diziden bir ayrılık haberi geldi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden kim ayrıldı?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgiyle takip edilirken, diziden üzücü bir haber geldi. Gündemi derinden bu sallayan haberin ardından o ismin diziden ayrıldığı ortaya çıktı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Hangi isim diziden ayrılıyor?

Oktay Kaynarca ve pek çok başarılı ismin bir arada bulunduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi her bölümüyle gündemde damga vurmaya devam ediyor. Dizinin aynı zamanda yapım ortağı olan Oktay Kaynarca, dizinin hemen hemen her detayından sorumlu diyebiliriz. Oktay Kaynarca ve arkadaşları Seyfi Şahin ve Onur Tan ile birlikte kurdukları ‘Güzel Adamlar’ adlı şirketin ilk dizisi olarak izleyici karşısına çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, hem hikayesiyle hem de başarılı oyuncularıyla reyting rekorları kırıyor.

Hangi isim diziden ayrılıyor?

Onur Tan diziden ayrıldı

Yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken, Oktay Kaynarca ile birlikte oluşturdukları Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reyting sonuçlarının iyi olması, dizinin de uzun süreli olacağını gösteriyor. Güzel Adamlar şirketinin kurucuları arasında yer olan Onur Tan’ın diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bu ani ayrılık dizinin sıkı takipçilerini şaşırtırken, Onur Tan’ın diziden ayrılmasının perde arkasında başka bir sebep bulunuyordu. planlara göre Onur Tan’ın Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin ortaya çıkması ve başarılı şekilde ilerlemesinin ardından başka işler için yönetmeliğini devredeceği biliniyordu.

Plana göre şimdi de Onur Tan diziden ayrıldı ve yerine Mustafa Şevki Doğan geldi. Bunun yanı sıra senaristlerin de değiştiği iddiaları gündemde yer alırken, diziye hareketlilik katacak bir ekibin işe başladığı da söyleniyor. Dizide ayrılan Onur Tan’ın bundan sonraki süreçlerde hangi projelerde yer alacağı da merak konusu oldu. Bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış