22 Eylül 2022 19:30 Güncelleme : 22 Eylül 2022 19:30

Ben Bu Cihana Sığmazsam Burcu Binici boşanıyor mu? Daha bir ay önce evlenmişti

Ben Bu Cihana Sığmazsam Burcu Binici boşanıyor mu? Daha bir ay önce evlenmişti

ATV ekranlarında yeni başlamış olan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burcu Binici yeni evlendiği kocası ile boşanıyor mu? Evleneli daha bir ay olmuştu. Ünlü oyuncunun evlilik hayatı kötü mü gitti?

Ünlü oyuncu Burcu Binici bir ay önce evlenmiş olduğu Tankurt Manas ile boşanma kararı mı aldı? Ünlü isimler arasında ki son durum ne? İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Ünlü oyuncu Burcu Binici ve eşi arasında geçen son durum ne?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde rol almakta olan ünlü oyuncu Burcu Binici sevgilisi Tankurt Manas ile Eylül ayı başında nikah masasına oturmuşlardı. Güzel haberi Instagram hesabı üzerinden duyurmuş olan ünlü oyuncu paylaşımının altına ise “sıfır şaka” notunu düştü. Çiçeği burnunda olan ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarak birlikte paylaştıkları bütün fotoğrafları sildiler. Ünlü oyuncu Burcu Binici, bir süredir birliktelik yaşamış olduğu sevgilisi Tankurt Manas ile Eylül ayı başında evlenmişti. Ünlü oyuncu Burcu Binici ve Tankurt Manas hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 'Söz', 'Sen Anlat Karadeniz' ve 'Bir Bulut Olsam' gibi ünlü yapım dizilerden tanımış olduğumuz ünlü oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz haftalarda rapçi sevgilisi Tankurt Manas ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde sürpriz bir şekilde nikah kıyarak hayatlarını birleştirdiler.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış