7 Şubat 2022 08:58 Güncelleme : 7 Şubat 2022 01:25

Bensu Soral Hayranları Artık Mutlu Uyuyabilir! Hakan Baş ile Barıştılar! Boşanmanın Eşiğinden Döndüler

Bensu Soral Hayranları Artık Mutlu Uyuyabilir! Hakan Baş ile Barıştılar! Boşanmanın Eşiğinden Döndüler

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden müjdeli haber geldi! Boşanmanın eşiğinden kılmayı dönen ünlü çifti hayranlarına sevindirdi. Evliliklerini kurtarıp rayına sokan ünlü çiftin yaptığı paylaşım ise şok etkisi yarattı!

Dizilerin ve reklamların beğenilen yüzü Bensu Soral ilişkisinde bir süredir belirli problemler yaşıyordu. İşleri oldukça iyi gitse de özel hayatında büyük problemler yaşayan Bensu Soral eşi Baş ile boşanmanın eşiğine kadar geldi. Özellikle son dönemde özel hayatı ile gündeme gelen Bensu Soral evliliğini toparlayarak yeni bir adım daha attı.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde uzun süreli bir sevgililik ilişkisi yürüten Bensu Soral sevgililik döneminden sonra Hakan Baş ile nikah masasına oturdu. Ünlü iş insanı olan Hakan Baş ile beraber mutlu bir evliliğe adım atan çiftin ilerleyen süreçte evlilikleri beklenilen gibi gitmedi.

Sarsıntılı bir dönemden geçen çiften müjdeli haber ise sonunda geldi! Instagram hesabı üzerinden güzel bir fotoğraf karesi ile Bensu Soral evliliklerinde yaşanan krizi çözdüğünü açıkça duyurdu.

Evliliklerinde Problemler Bitmiyordu!

Özellikle son dönemde yer aldığı dizi ve reklam filmleri ile adından sıklıkla söz ettiren Bensu Soral özel hayatı ile de sıklıkla gündeme gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz yıllar içerisinde ünlü iş insanı Hakan Baş ile nikah masasına oturan Bensu Soral’ın ilişkisi beklenilen gibi gitmedi. 2018 yılında dünya evine giren ünlü çift ilk etapta herhangi bir problemle gündeme gelmiyordu. Ancak ilerleyen süreçte belirli problemler yaşayan çift bu konu hakkında da samimi açıklamaları dile getirdi.

“Evet belirli problemler yaşıyoruz ancak ilişkimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Kurtaramazsak da yapabileceğimiz bir şey yok. En azından deniyoruz!” sözlerini dile getiren Bensu Soral bu problemlerin aştıklarını Instagram‘da paylaşmış olduğu bir görüntü ile takipçilerine duyurdu.

Evliliklerinde Problemler Bitmiyordu!

Ünlü çiften gelen bu haber çifti beğenerek takip eden takipçilerini de olukça mutlu etti. Evliliklerinde ki problemleri çözdükten sonra tatile çıkan ünlü çiftten ise sevgi dolu pozlar gelmeye devam ediyor.

Etiketler

Magazin   Bensu Soral  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış