28 Haziran 2022 21:32 Güncelleme : 28 Haziran 2022 21:32

Berdan Mardini'den Eski Eşi Hakkında Şok Eden İddialar! Fatoş Yerliler'in Hakkındaki Sözleri Ağızları Açık Bırakacak

Berdan Mardini'den Eski Eşi Hakkında Şok Eden İddialar! Fatoş Yerliler'in Hakkındaki Sözleri Ağızları Açık Bırakacak

Türkücü Berdan Mardini eski eşi hakkında ağızları açık bırakacak açıklamalarda bulundu. Geçen yıl boşandığı Fatoş Yerliler hakkında şok açıklamalara imza atan Berdan Mardini herkesi şok içinde bıraktı. Fatoş Yerliler, Berdan Mardini’ye ne tepki verecek?

Türkücü Berdan Mardini şok eden açıklamalarda bulundu. Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yerliler hakkında Tuba Kalçık’a konuştu. Herkesi şok eden Berdan Mardini’nin Fatoş Yerliler ile olan evliliğinde iki çocuğu da bulunuyor. Gündeme damgasını vuran bu açıklamaların ardından Fatoş Yerliler’in tepkisi de oldukça merak ediliyor. Berdan Mardini, oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunurken bu konu hakkında son defa konuştuğunu belirtti. İşte Berdan Mardini’den gelen o çarpıcı açıklamalar…

Berdan Mardini Eski Eşi Hakkında Konuştu Gündeme Damgasını Vurdu

Türkücü Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yerliler hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski eşi Fatoş Yerliler ile olan evliliğinden iki çocukları da bulunuyor. Eski eşiyle yaptığı evlilik süreciyle alakalı çarpıcı açıklamalar yapan Berdan Mardini, şimdiki aklım olsa Fatoş Yerliler ile evlenmezdim dedi. Aşk evliliği olmadığını, çocuk sahibi olmak istediğini ve iyi bir ailenin kızı diye düşündüğü için bu kararı aldığını dile getirdi. Ardından birbirlerini tanıma fırsatının olmadığını ve çocuk da olunca böyle devam ederiz diye düşündüğünü belirtti.

Berdan Mardini Eski Eşi Hakkında Konuştu Gündeme Damgasını Vurdu

Berdan Mardini Konuştu Fatoş Yerliler Ne Tepki Verecek?

Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yerliler hakkında çok dikkat çeken açıklamalara imza attı. Görenlerin ağzını açık bırakacak sözlere imza atan Berdan Mardini, açıklamalarına şu cümlelerle devam etti. Bizde boşanma, yoktur dedi ve ardından nerden bileyi aldatılacağımı diye devam etti. Hata yaptığını ve mühim olan iyi bir insan olmakmış diyen Berdan Mardini, namusun kalpte, ruhta ve vicdanda olduğunu dile getirdi.

Gündeme damgasını vuran açıklamaların ardından Fatoş Yerliler’in ne açıklama yapacağı da oldukça merak edildi. Evlilik süreci hakkında Tuba Kalçık’a konuşan Berdan Mardini’nin bu konuşmaları gündemi derinden salladı. Evliliği hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Berdan Mardini’nin bu konuşmaları sosyal medyada olay yarattı.

Berdan Mardini Konuştu Fatoş Yerliler Ne Tepki Verecek?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış