13 Ağustos 2022 15:43 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 15:43

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi sağ gösterip sol vurdu! Partnerinin Serenay Sarıkaya olması şok yaşattı

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi sağ gösterip sol vurdu! Partnerinin Serenay Sarıkaya olması şok yaşattı

Kral Kaybederse dizisinin başrol oyuncusu KıvançTatlıtuğ’un partneri belli oldu. Beren Saat hayranları bu haberin ardından şok oldular.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemişti. Yeni dizisinde de Beren Saat ile oynanması beklenirken, gelen iddiaların ardından Beran Saat hayranları şok oldular. Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hastasından yola çıkılarak yazılan Kral Kaybederse romanının ekranlara uyarlanması izleyicileri de oldukça heyecanlandırdı. Kral Kaybederse dizisinden başrol oyuncusu olarak rol alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ’un partneri olacak o kişi…

Partneri kim olacak?

Sosyal medya gündeminde dolaşan iddiaların ardından Kral Kaybederse dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin Beren Saat olması bekleniyordu. Beren Saat hayranlarını üzen o iddialar arasında Beren Saat yerine Serenay Sarıkaya’nın rol alacağı söyleniyor. Aşkı-ı Memnu dizisinde birlikte partner olan iki ünlü ismin tekrar bir araya geleceği düşünülürken, dolaşan iddialardan sonra ikilinin hayranları oldukça üzüldü. Kamera karşısında ilk kez geçeceği Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un nasıl bir partner olacağı da oldukça merak edildi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse romanından uyarlanan bu dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un ve Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı söylenirken, Beren Saat hayranları da bu iddialar karşısında oldukça şaşırdılar. Beren Saat hayranlarını oldukça üzen bu haber de adeta sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Partneri kim olacak?

Dizinin konusu ne olacak?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı Kral Kaybederse romanı ekranlara taşınıyor. Romandan uyarlanan bu dizinin oyuncuları oldukça dikkat çekerken dizinin konusu da oldukça merak edildi. Kral Kaybederse romanında doruklardan aşağıya inmeyeceğini düşünen bir avcının avına av olmasını ve yuvarlanışını anlatan bu romanda aynı zamanda kendisini sevilmeyeceğine inandıran bir mutsuz kadının trajik hayatını konu almaktadır. Konusu gündemde oldukça dikkat çekerken, başrol oyuncuları arasında bulunan Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin Serenay Sarıkaya’nın olacağı iddia ediliyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Dizinin konusu ne olacak?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış