21 Aralık 2022 16:29 Güncelleme : 21 Aralık 2022 16:29

Kafede gürültü çıkardığı iddiasına giden bekçilere karşı koyan şahıslar göz altına alındı! 6 kişi gözaltına alındı, 2'si adliyeye sevk edildi!

Kafede gürültü çıkardığı iddiasına giden bekçilere karşı koyan şahıslar göz altına alındı! 6 kişi gözaltına alındı, 2'si adliyeye sevk edildi!

Beşiktaş'ta yer alan bir kafeden gürültü seslerinin gelmesi üzerine vatandaş tarafından şikâyet edildi. Olay yerine gelen bekçilere hakaret ve karşı koyduğu öğrenilen şahıslar takviye ekiplerin gelmesiyle gözaltına alındı. İfadesi alınan 6 kişiden 4'ü serbest bırakılırken diğer 2'si ise adliyeye sevk edildi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta bir kafede gürültü ihbarına giden bekçilere, hakaret ederek karşı koyduğu belirtilen 6 kişi gözaltına alındı. 

Olay, Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi'nde bulunan bir kafede dün gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Kafenin kepengini yarısına kadar kapatan bir grup içeride yüksek sesli müzikle eğlendi. Çevredekilerin gürültü şikâyeti üzerine olay yerine bekçiler sevk edildi. Gürültünün sonlandırılması için iş yeri sahibi uyarıldı. Ancak uyarıları dikkate almayan ve mukavemette bulunan iki kişi ile bekçiler arasında tartışma çıktı. Takviye ekiplerin gelmesiyle, 6 kişi gözaltına alındı. 4 kişi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken 2 kişi adliyeye sevk edildi. Bekçilere mukavemet gösteren kişilerin gözaltına alınması ise cep telefonu ile görüntülendi. 


Etiketler

Gündem   İstanbul  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış