22 Eylül 2022 12:00 Güncelleme : 22 Eylül 2022 12:00

Bim market 21 Eylül Aktüel kataloğunu gören sabahı zor eder! İndirimleri gören koşacak

Bim market 21 Eylül Aktüel kataloğunu gören sabahı zor eder! İndirimleri gören koşacak

21 Eylül 2022 Bim aktüel kataloğu yayınlandı. Vatandaşların oldukça merak ettiği bu katalog yayınlandığı ilk dakikalardan itibaren ilgi odağı oldu. Birbirinden çeşitli ve indirimli ürünlerin bulunduğu bu ürünler 21 Eylül tarihinde Bim marketlerin raflarında olacak.

Bim marketler 21 Eylül 2022 aktüel kataloğuyla haftaya damgasını vurmak için hazırlanıyor. Kapış kapış gidecek bu ürünleri almak için elinizi çabuk tutun. Görenler indirimli ürünleri almak için şimdiden alışveriş listesini oluşturdu. İşte 21 Eylül 2022 tarihli Bim aktüel kataloğu…

Birbirinden çeşitli ürünler bir arada


Kozmetik ürünlerinden tutun sporcu yiyeceklerine kadar birçok kategoride ürünlerin bulunduğu 21 Eylül kataloğu ilgiyle karşılandı. Bu ürünlerin arasında; basmati pirinç, yüksek proteinli kalem kesme makarna, yer fıstığı ezmesi, şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi, ketçap+mayonez ikili set, light ton balığı, proteinli quark, yüksek proteinli ayran, protein ilaveli süzme peynir, yüksek kafeinli filtre kahve, multivitaminli şekersiz içecek bulunuyor. Bu ürünlerin yanında; proteinli kakaolu süt, çocuk meyve barı, hurma topları, meyve bar, protein bar, meyve topları, dolgulu hurma topları, pirinç patlağı, kahvaltılık pirinç patlağı, mate çubuk çay, granola, kahveli multivitaminli içecek gibi ürünler de bulunmaktadır.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış