29 Haziran 2022 11:45 Güncelleme : 29 Haziran 2022 11:45

Bir dönemin gözdesi Aysun Kayacı'nın son haline bakın! Yıllar geçtikçe güzelleşmiş

Bir dönemin gözdesi Aysun Kayacı'nın son haline bakın! Yıllar geçtikçe güzelleşmiş

Bir döneme damgasını vuran Aysun Kayacı uzun zamandır ekranlardan uzak duruyordu. Son halini görenler gözlerine inanamadılar. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi kendine hayran bırakan Aysun Kayacı’nın son hali adeta büyüledi.

Bir dönemin ve ekranların en beğenilen modelleri arasında bulunan Aysun Kayacı uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde yaşıyordu. Podyumların gözde isimlerinden biri olan Aysun Kayacı, son haliyle görenlerin ağzını açık bıraktı. Bir zamanlar Emre Aşık ile çıkan aşk haberiyle gündeme damgasını vuran Aysun Kayacı bir de çoban sözleriyle adeta o dönemlerde olay yarattı. 2012 yılında Efe Kapancı ile evlenen Aysun Kayacı, uzun zamandır ekranlardan uzak bir şekilde Londra’da yaşıyor. Son olarak Dubai’de gelinlik provası yapan Aysun Kayacı, objektiflere yakalandı. İşte haberin detayları…

Aysun Kayacı uzun bir zaman sonra objektiflere yakalandı görenler gözlerine inanamıyor

Bir zamanlar podyumların gözde isimlerinden biri olan model Aysun Kayacı, 2012 yılında Efe Kapancı ile evlendi ve Londra’ya yerleşti. Uzun yıllar sonra Dubai’de gelinlik provası yapan Aysun Kayacı objektiflere yakalandı. Güzelliği ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Aysun Kayacı’nın o halleri sosyal medya gündemine damgasını vurdu. Uzun yıllardır Londra’da yaşayan manken Aysun Kayacı’nın zayıflığı da dikkatlerden kaçmadı. Dubai’de gelinlik provasında görüntülenen Aysun Kayacı’nın bir gelinlik mağazasına özel dikim gelinlik diktirdiği görüntülendi.

Aysun Kayacı uzun bir zaman sonra objektiflere yakalandı görenler gözlerine inanamıyor

Aysun Kayacı yıllar sonra yeni haliyle görenleri kendine hayran bıraktı

Aysun Kayacı, bir zamanlar çoban sözleri ve Emre Aşık ile olan aşkıyla gündemden düşmüyordu. 2012 yılında evlenip Londra’ya yerleşen Aysun Kayacı’nın son hali görenlerin ağzını açık bıraktı. Güzelliği ve fit görünüşüyle herkesi kendine hayran bırakan Aysun Kayacı, bir gelinlik mağazasında kendine özel bir gelinlik diktiriyordu. Sosyal medyaya damgasını vuran bu görüntülerin ardından görenler güzelliğine iltifat edemeden geçemediler. Yıllar içinde güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Aysun Kayacı’nın değişimi birçok kişiden beğeni ve güzel yorum aldı. Kendine özel gelinlik diktiren Aysun Kayacı’nın bu halleri gündeme de damgasını vurdu.

Aysun Kayacı yıllar sonra yeni haliyle görenleri kendine hayran bıraktı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış