26 Haziran 2022 21:14 Güncelleme : 26 Haziran 2022 21:14

Bu Birce Akalay Mı? Kuş Uçuşu Dizisiyle Gündemi Sallayan Oyuncu Estetiksiz Fotoğraflarını Saklayamadı

Bu Birce Akalay Mı? Kuş Uçuşu Dizisiyle Gündemi Sallayan Oyuncu Estetiksiz Fotoğraflarını Saklayamadı

Ünlü oyuncu Birce Akalay son dizisiyle gündeme damgasını vurdu. Birce Akalay’ın estetiksiz hali ortaya çıkınca sosyal medyada da olay yarattı. Estetiksiz hallerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. İnanılmaz bir değişim geçiren Birce Akalay’ın o halleri tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu Birce Akalay son çıkan Kuş Uçuşu dizisiyle adeta gündeme damgasını vurdu. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dizideki halleri birçok kişi tarafından oldukça beğenildi. Dizide Lale karakterini canlandıran Birce Akalay’ın estetiksiz halleri de sosyal medya gündemini derinden salladı. Eski hali ve yeni hali arasındaki bu inanılmaz değişim görenlerin ağzını açık bıraktı. Bambaşka biri olan Birce Akalay’ın o halleri oldukça çok konuşuldu. İşte Birce Akalay’ın o estetiksiz halleri…

Birce Akalay’ın Estetiksiz Halleri de Gündeme Damgasını Vurdu

Ünlü ve başarılı oyuncu Birce Akalay son dizisiyle adeta gündemde en ön sıralarda yerini aldı. Dizide canlandırdığı Lale karakteri ile adeta oyunculuğunu konuşturdu. Güzelliğiyle oldukça dikkat çeken Birce Akalay’ın estetiksiz halleri de gündemde yerini aldı. Her zaman doğal güzelliğiyle dikkatleri çeken ünlü oyuncu Birce Akalay’ın geçmiş yıllardaki fotoğrafları ortaya çıktı. Görenler fotoğraflar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kalın kaşlara ve dolgun dudaklara sahip olan Birce Akalay’ın yüzünde estetik olup olmadığı da oldukça merak konusu oldu.

Birce Akalay’ın  Estetiksiz Halleri de Gündeme Damgasını Vurdu

Birce Akalay’ın Eski Hali Herkesin Ağzını Açık Bıraktı

Birce Akalay’ın geçmiş yıllardan kalan bu fotoğrafında ince dudaklara ve ince kaşlara sahip olan ünlü oyuncunun şimdiki haliyle arasında büyük bir değişim var. Kaşlarını kalınlaştıran ve dudaklarına dolgu yaptıran Birce Akalay’ın bu fotoğrafları gündemde kısa süre içinde yerini aldı. Görenlerin ağzını açık bırakan bu değişimi birçok kişi tarafından konuşuldu.

Dizi ve film hayatında birçok başarılı yapıtlara imza atan Birce Akalay son olarak Kuş Uçuşu dizisiyle gündeme damgasını vurdu. Dizide başrol oyuncusu olan Birce Akalay ve diğer oyuncuların başarılı oyunculukları gözlerden kaçmadı. Son zamanlarda gündeme damgasını vuran diziler arasında olmayı başaran bu dizi hala gündemde yer alıyor.

Birce Akalay’ın Eski Hali Herkesin Ağzını Açık Bıraktı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış