19 Şubat 2022 16:30 Güncelleme : 19 Şubat 2022 16:30

Bu Burçlar Huysuzlukta Sınır Tanımıyor! Dünyayı Versen Memnun Olmayacak Burçlar Bakın Hangileri

Bu Burçlar Huysuzlukta Sınır Tanımıyor! Dünyayı Versen Memnun Olmayacak Burçlar Bakın Hangileri

Bazı burçları memnun etmek zordur ancak bazı burçları memnun etmek imkansızdır. Dünyaları önüne serseniz yine de memnun olmayacak burçları sizin için derledik.

Burçlar karakter ve davranış olarak birbirlerinden oldukça ayrılmaktadır. Bu yazımızda burçlar arasında dünyayı versen memnun kalmayacak 3 burcu inceliyoruz.

Başak

Başak burcu Zodyak kuşağındaki insanlar arasında en mükemmel olanıdır. Karakterlerindeki bu özellikler etrafındaki her şeyin mükemmel olmasını istemelerine neden olur. Her konuda mükemmeliyetçi olmaları bir ya da o kadar titizlerdir ki, sineğin ayağındaki yağı hesaplayacak seviyede kararlar verirler. Başak burçları ile ortak bir iş yaptığınızda onların kararlarına ve tercihlerine önem vermeniz anlaşabilmeniz için gerekli bir etkendir. Eğer kendi istediği yapılmaz ve yapılan şeyden memnun kalmazlarsa dünyayı size zindan edebilirler.  

Aslan

Ego dendiğinde akla gelen ilk burç olan egonun vücut bulmuş hali Aslan burcu. Aslanlar dünya üzerindeki en muhteşem varlığın kendileri olduğunu düşünecek seviyede egoya sahiplerdir. Bu egoları sürekli olarak en mükemmeli hak ettiklerini ve bundan daha aşağıda bir seçeneğin kendilerine layık olmadığı düşünmelerine sebep olur. Aslan burçları kendi seçenekleri dışında bir seçeneği asla tam anlamıyla kabullenemezler. Yanlış dahi olsa kendi seçeneklerini içten içe destekler ve o yönde gidilmesinden yana olur, çünkü aslanın seçeneği odur. Aslan burcu doğuştan gelen liderlik özellikleri sebebiyle memnuniyet eşikleri oldukça yüksektedir. Yemeklerin dahi krallara, hükümdarlara layık olanını isterler. 

Oğlak

Görüp görebileceğiniz en kontrolcü burç olan oğlak, etrafında olup biten her şeyi kendi kontrol etmek ister. Ruhlar aleminde patron olmak için gerekli tüm özelliklere sahiplerdir ve bunu her ortamda belli etmek isterler. Çevresindeki her varlığı çalışanı olarak görür ve onlara emir komuta zinciri ile bir düzen belirler. Oğlak burçları ellerinde olsa rüzgarın esişinden yağmurun yağışına kadar kendi belirledikleri düzende ve sistemde ilerlemesini isterler. Kendi kararları dışındaki tüm olayları görmezden gelme konusunda en baskın karakterlerdir. Ayrıca bir patronun egosuna sahip oldukları için kendilerini mükemmel görmekte ve ona sunulanların kendilerine layık olmadıklarına her zaman daha iyisini hakkettiklerine inanırlar. 

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış