16 Mayıs 2022 23:32 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 23:32

Bu Burçlar Kadar Uyanık Olanı Yok! İşte Her Daim Gözleri Fıldır Fıldır Olan Burçlar

Bu Burçlar Kadar Uyanık Olanı Yok! İşte Her Daim Gözleri Fıldır Fıldır Olan Burçlar

Yeni biriyle tanıştığımızda kişiliği hakkında daha iyi bilgiye sahip olabilmek için sorduğumuz ilk sorular arasında burcu gelmektedir. Çünkü burçlar insanların kişiliklerini yansıtmakta büyük rol oynar.

 Burçlar yeni tanıştığımız birinin karakteristik özellikleri hakkında bize bilgi verir. Astroloji konusu her ne kadar karışık ve derin gibi gözükse de bazı burçların yansıttığı karakter özellikleri hiç değişmiyor. Bazı burçlar her ne kadar saf ve merhametli olarak bilinse de bazı burçlar da oldukça uyanık huylar yansıtmaktadır. 

Uyanıklığı En Baskın Burç; Kovalar


Kışın ortalarına denk gelen kova burçları 21 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğanlardan oluşuyor. Çevrelerinde oldukça zeki olarak görülen bu burca sahip insanlar, zeki oldukları kadar uyanıklığa da sahip olarak bilinirler. Uyanıklığın tam karşılığı olarak görülen kova burçları basit bir durumun ardındaki derin konuları inceleyerek ayrıntılara dikkat etmeleriyle, zeki ve uyanık olduklarını kanıtlamış olurlar. Kova burcunun zeki olduğu konusunda herkes aynı fikirdedir. Aynı zamanda zeka ile uyanıklık bir araya geldiğinde bu yönleriyle diğer burçlardan önde olduklarını kanıtlar hale gelirler. Ancak kova burcunun uyanıklığı herkes tarafından kolay kolay anlaşılmaz. Genellikle diğer insanlardan kendilerini daha üstün gördükleri için düşüncelerini anlamak zor gelebilir. Kova burçlarını çözebilmek için onların derin sularına inmeniz gerekir. 

Uyanıklığı En Baskın Burç; Kovalar

Kandırması Çok Zor Diğer Uyanık Burçlar; Akrepler


Akrep burcu, zeki burçlar sıralamasında ilk sıralarda yer alan bir burç olmasıyla bilinir. Geniş fikirli akrep burçları başkalarının fark edemeyeceği ince ayrıntıları kolayca fark edebilirler. Analiz oranları da oldukça iyidir. Bu nedenle oldukça uyanık yapıya sahip kova burçları en akıllı ve uyanık burçlardan biri olarak sayılabilir. 

Kandırması Çok Zor Diğer Uyanık Burçlar; Akrepler

Yaratıcı Zekada Yengeç Gibi Olun


Yengeç burçları ise sezgisel ve duygusal zekanın birleşmesiyle ortaya çıkan yaratıcı zekanın uyanıklığı yansıttığının kanıtıdır. Bu yaratıcı zeka sayesinde kolay bir şekilde en küçük farklılık bile yengeç burçlarının gözünden kaçmaz. Yengeç burcunda doğan bireyler sezgi ve duygusal duyarlılığı kurnaz bir şekilde kolayca harmanlayabilir. Mükemmeliyetçiliğe sahip bu burçlar zekalarını en iyi şekilde uyanıklıkları ile kanıtlarlar. 

Yaratıcı Zekada Yengeç Gibi Olun

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış