20 Şubat 2022 17:30 Güncelleme : 20 Şubat 2022 17:30

Bu Burçlar Mutfakta Aşçı Yatakta Kaplan! Eğer Burcunuz Bunlardan Biriyse Çok Şanslısınız

Bu Burçlar Mutfakta Aşçı Yatakta Kaplan! Eğer Burcunuz Bunlardan Biriyse Çok Şanslısınız

Burçların karakterler üzerindeki etkisi asla göz ardı edilemez. Peki size hem günlük hayatınızda yardım olacak hem de yatakta olabildiğince ateşli olacak olan burç hangisi

Bu listede 5 adet burca yer vereceğiz ve bu burçlar size hem yardımcı olacak hem kıymet verecek hem de oldukça ateşli bir birlikteliğiniz olacak. 

Akrep Burcundan Daha Ateşlisi Yok

Akrep burcu için cinsellikten daha öncelikli bir şey yoktur. Gün içinde gerilip kavga dahi etseniz bir araya geldiğiniz yaşayacağınız ateşli bir birliktelik tüm sinirinizi ortadan kaldırabilir. Size verdiği değeri göstermekten çekinmeyecek olan Akrep yatakta kendini tamamen kaybeder ve sizden de aynı davranışı bekler. Eğer bir akrep burcu ile birlikteyseniz kompleks ve egolarınızdan kurtulun ve kendinizi Akrep burcunun hayal gücüne bırakın. Pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.

İç Güdülerinden Vaz Geçmeyen Koç

Koç burcu sevdiğini asla saklamaz ve eğer iç güdüleri ona karşısındakinin doğru kişi olduğunu söylüyorsa bu yönde son sürat ilerler. Mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar ve bundan asla pişman olmaz. Bu karakteristik özelliği yatakta da baskın gelmektedir. İlk adımı atmaktan hoşlanıp olayın nereye gittiğini umursamadan pervasızca devam eder. Ancak yatakta koçun patronluğunu kabul etmeniz gerekir, çünkü ipler her zaman onun elindedir. 

İç Güdülerinden Vaz Geçmeyen Koç

Gerçek Bir Vahşi Kaplan; Yay

Gündelik hayatında eşine mantık çerçevesi içinde yaklaşmaya çalışır ve onun kararlarına saygı gösterir. Ancak iş cinselliğe gelince yayın sınırları yoktur. İlişki esnasında vahşi bir kaplan gibi davranır ve maceracı ruhu sayesinde onun için cinsellik bölgesi yatak ile sınırlı değildir. 

Şehvetin Efendisi; Boğa

Şehvetin vücut bulmuş hali olan boğa tüm ilişki aşamalarını ağırdan almayı sever. Sizi tanımayı, size güvenmeyi ve size değer vermeyi uzun süreçlere yayabilir. Bu konu cinselliğine de yansır ver direk olarak olaya girmektense karşısındakini yavaş yavaş ısıtmayı tercih eder. Isındıktan sonrada hayır diyeceği hiçbir şey olmaz.

Terazi’nin Bağımlılığı

Terazi aşk ve cinselliği birbirinden ayırabilen bir burç değildir. Aşkın platonik olma ihtimalini hiçbir zaman düşünmez. Partnerinden uzaktaysa, onunla zaman geçiremiyorsa ve ona dokunamıyorsa oldukça zorlanır. Aşk onun için dip dibe olmak ve sürekli birlikteliktir. 

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış