7 Şubat 2022 13:00 Güncelleme : 7 Şubat 2022 10:36

Bu Burçlara Mevlana Bile Gel Demiyor! Anlaşılması En Zor Burçlar

Bu Burçlara Mevlana Bile Gel Demiyor! Anlaşılması En Zor Burçlar

Zodyak, her burcun insanına apayrı özellikler bahşediyor. Ancak öyle burçlar var ki onlarla anlaşmak gerçekten çok zor. İşte anlaması ve anlaşması neredeyse imkansız olan o burçlar…

Bazı burçların ne istediğini, ne düşündüğünü, neyi neden yaptığını anlamak neredeyse imkansız. Hangi açıdan bakarsanız bakın, kendinizce bu sorulara mantıklı yanıtlar bulamayabilirsiniz. Anlaşılması gerçekten çok zor olan burçları sizin için hazırladık. 

Hayal Aleminde Kaybolmak

Anlaşılması neredeyse imkansız olan burçların başında tabi ki de Balık burçları geliyor. Bu burcun insanı öyle büyük bir hayal gücüne sahip ki onun neredeyse içinde yaşıyor. Onun penceresiyle gerçek dünya uyuşmadığı için de pek çok anlaşmazlıklar meydana gelebiliyor. Düşler ülkesinin içinde yaşayan bir Balıkla anlaşılır bir iletişim kurmak oldukça zor. Diğer yandan fazla duygusal olan Balıklar, mantık yerine duygularıyla hareket ettikleri için de oldukça farklı kişiler. Bu nedenle mantık çerçevesinde hareket eden birinin bir Balık’ı anlaması pek mümkün değil. Hayal gücü ve duygusallığının kurbanı olan Balık insanı neredeyse hiç anlaşılamayan bir burç.

Hayal Aleminde Kaybolmak

Sağı Solu Belli Olmaz

Bu burcun insanın bir dediği öbürkünü tutmayabilir. Bir gün karşı çıktığına yarın evet diyebilir ya da bir konuda anlaşılması gerekiyorsa kararsızlığı ile sizi yıpratabilir. İşte bu özellikleri ile anlaşılması zor olan bir diğer burcumuz: İkizler. Bu kişileri anlamak ve bu kişilerle anlaşabilmek oldukça zordur çünkü stabil bir durumları yoktur. Bir İkizlerle yola çıkacaksanız bunu defalarca kez gözden geçirmelisiniz.

Sağı Solu Belli Olmaz

Kumpas, Entrika ve Detaylar

Anlaşılması en zor olan bir diğer burcumuz ise Akrepler. Bu burcun karakteristik özelliklerinin başında şüphecilik gelir. Fazla şüpheci olan Akreplerin hayattaki tüm davranışlarının ardında da bu düşünce tarzı rol oynar. Bu nedenle hiçbir Akrep kartlarını açık oynamaz. Entrika çevirir, oyun kurar. Bunu zarar vermek için değil de kendini korumak için yapar. Ancak onlar böyle davrandığı için, karşılarında bulunan insanlar tarafından anlaşılmaz bir konumda kalırlar. Akreplerin gizemli halleri de kendilerinin anlaşılmasını bir hayli zorlaştırır. Bu yüzden Akreplerle anlaşmak da onları anlamak da epey yorucudur.

Kumpas, Entrika ve Detaylar

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış