1 Ekim 2022 20:30 Güncelleme : 1 Ekim 2022 20:30

Bu burçlara sakın tutamayacağınız sözler vermeyin! Sizi anında kapı önüne koyarlar

Bu burçlara sakın tutamayacağınız sözler vermeyin! Sizi anında kapı önüne koyarlar

Bu burçların bu hayatta en tahammül edemediği konulardan biri de tutulmayacak sözler verilmesidir. Onlara söz verdiğiniz zaman o sözü eninde sonunda yerine getirmeniz gerekiyor. Bu konuda asla taviz vermeyen bu burçların oldukça katı kuralları bulunuyor.


Bu burçların tutulmayan sözlere karşı tavrı oldukça serttir. Onlara bir söz verdiyseniz ne olursa olsun elinizden geleni yapıp sözünüzü tutmaya çalışın. Bu konuda oldukça kuralcı olan bu burçlar asla tahammül edemezler ve hatta sizleri anında kapının önüne koyabilirler. Onlara ne söylediyseniz onu yerini getirmeniz gerekiyor. Tutulmayan sözlere karşı asla ikinci bir şansı vermezler ve hayatından çıkarabilirler. İşte tutulmayan sözlere taviz vermeyen o burçlar…

Boğa burcu

Boğa burçları için söz adeta senet diyebiliriz. Onlar her zaman verdikleri sözü yerine getirirler ve karşı tarafında da aynı tutum içinde olmasını isterler. Hayatındaki kişilerin sözlerine sadık kalmasını isteyen boğa burçları tutulmayan sözlere karşı oldukça sert bir tavır içine girerler. Onlar için sevdiklerinin verdikleri sözler oldukça önemlidir ve bu yüzden verilen sözlerin de tutulmasını isterler. İşte tutulmayan sözlere karşı asla taviz vermeyen burçlar içinde boğa burçları da bulunur.

Boğa burcu

Aslan burcu

Aslan burçları genel olarak verilen sözlerin tutulmasını isterler. Onlar bir söz verdiyseniz elinizden geleni yapmalı ve sözünüzü tutmalısınız. Bu konuda oldukça tahammülsüz olan aslan burçları tutulmayan sözler karşısında kendilerini kandırılmış gibi hissederler. Karşı taraf bunu sürekli yapıyorsa hiç düşünmeden hayatından çıkarırlar. Onların bu konuda tahammülleri yoktur ve sizleri anında kapının önüne koyabilirler. İşte tutulmayan sözlere karşı asla taviz vermeyen burçlar içinde aslan burçları da bulunur.

Aslan burcu

Terazi burcu

Terazi burçları kime ne söz verdiyse bunu yerine getirmeye çalışır. Söz verdiği zaman onu tutana kadar adeta gözüne uyku girmez. Bu konuda karşı tarafın da bilinçli ve sorumluluk sahibi olmasını isterler. Onların bu hayatta asla tahammül edemediği konulardan biri de tutulmayan sözlerdir. Kendilerinin kandırıldığını hissederler. İşte tutulmayan sözlere karşı asla taviz vermeyen burçlar içinde terazi burcu da bulunur.

Terazi burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış