28 Eylül 2022 21:00 Güncelleme : 28 Eylül 2022 21:00

Bu burçları bırakan bir daha eskisi gibi bulamaz! İşte kesildiği yerden kök salan burçlar

Bu burçları bırakan bir daha eskisi gibi bulamaz! İşte kesildiği yerden kök salan burçlar

Bu burçları bırakınca bir daha aynı yerde bulamazsınız. Onlar düşse bile ayağa kalkarken hiç olmadıkları kadar güçlü kalkarlar. Kırıp, dökseniz bile onların toparlanma gücü her zaman içlerinde vardır. Bu burçlara geri döndüğünüzde aynı kişi olarak asla bulamazsınız.

Bu burçlar ne yaşarsa yaşasın her zaman yaralarını sarmayı biliyorlar. Onları en dipte bıraksanız bile onlar uzun sürse bile her zaman ayağa kalkarlar. Kesildiği yerden kök salan bu burçlar oldukça güçlüdür. Geri dönseniz bile aynı yerde aynı kişiyi bulmanız oldukça güçtür. Onlar her zaman ayağa kalkmayı bilirler ve toparlanırlar. İşte kesildiği yerden kök salan o burçlar…

Koç burcu

Koç burcunun içinde her ne kadar çocuksu, kırılgan bir kişi bulunsa da onlar her ayağa kalkmayı da bilirler. Onları kırsanız bile her zaman yaralarını sararlar ve ayağa kalkmayı başarırlar. Onların içinde kırılgan bir taraf olsa da oldukça güçlü bir karakter de bulunur. Bu yüzden geri dönüp baktığınız zaman koç burçlarını aynı kişi olarak göremezsiniz. Onlar depresyona girseler bile her zaman toparlanmayı da iyi bilirler. İşte kesildiği yerden kök salan burçlar arasında koç burcu da bulunur.

Koç burcu

Boğa burcu

Boğa burçları için ayağa kalkmak biraz uzun sürse bile onlar her zaman içlerinde o güce sahiptir. Onlar kırıldıkları zaman her şeyi dibine kadar yaşasalar bile zamanlar gözyaşlarını siler ve toparlanmak için harekete geçerler. İçindeki gücün farkında olan boğa burçları toparlanmak için elinden geleni yaparlar. Geri dönüp baktığında aynı kişiyi de göremezler. Zaman onların yaralarını sararken, aynı zamanda da büyük bir olgunluk katar. İşte kesildiği yerden kök salan burçlar arasında boğa burcu da bulunur.

Boğa burcu

Kova burcu

Kova burçları her ne kadar kırılgan bir yapıya sahip olsalar bile yaşadıkları acılar onları daha da güçlendirir. Hayata daha güçlü ve emin adımlarla yürürler. Geri döndüğünüzde aynı kişiyi asla bulamazsınız. Onlar güçlendikçe olgunluğuna olgunluk katarlar. İşte kesildiği yerden kök salan burçlar arasında kova burcu da bulunur.

Kova burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış